- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата тайна за борба с акнето
КОЗМЕТИЧКА ..ДОКАТО НЕ ОПИТАХ БЯХ В УЖАСНО СЪСТОЯНИЕ ,но след това се забелязва ефекта още от първата седмица.
какво си си купила?![]()
А за какво ти е по-точно?
(предположих, че се обърка, затова попитах)
http://apteka.framar.bg/30022700/про...кт-20-мл- това e слага се на пъпката или на цялото лице бях го видяла в една книга с рецепти на Мермерски.Медът е много полезен за кожата и косата.
Ето и рецептата :
Това е спиртен екстракт от прополис. Същият се прилага както през устата, така и чрез мазане. Пъпките се мажат 3 пъти дневно е 3 пъти се пият 40 капки от спиртния екстракт в половин чаша топло прясно мляко. Само за две седмици гнойните пъпки изчезват и лицето започва да се избистря.
Има и още такива рецепти,ако имаш желание мога да ти ги сподиля
.
Апък аз съм пробвала доста неща и ми помага само силициловия спирт и крем здраве ;д ..
Някой да е виждал някъде, че от известно време искам такава ма не знам къде има ;s
![]()
виждала съм това даже мисля че го видях в петък в аптека в родният ми град.Това за какво се използва
ами това е мицеларна вода-за почистване на грима и съм чувала само добри отзиви за него
а доволна ли си и ти.. да попитам все пак.. и розовата ли имаш, защото мисля, че тази е за чувствителна кожа иначе има и друга.. и за колко си я взе
И двете съм ги имала, доволна съм.
Бях споменавала, че в момента ползвам на Ла Рош мицеларния разтвор. И от него имам добри впечатления. Не е само за почистване на грим.![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
аз ползвам розова вода на кокона и върши работа за парите си, кожата става мека