- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "ЗА" или "ПРОТИВ" оралния секс
омг, бе я се гръмни бе !
3 Спри с нападките, като си толкова умствено развита и знаеш всичко, защо се занимаваш с 16 годишна и тази коята се прави на интересна си ти аз задавам въпрос и съм ттук, за да се разведря и науча нещо не някакви дето се правят на "разбирачи" да ми се обясняват
значи за мен не е нарушаване на правилата, колкото до това с изказването за търсачкаата, можеш да го кажеш като хората не така злобно, съжалявам, но ти започна да се държиш зле, аз няма как да си мълча
FACEPALM
Обичам екзистенциални въпроси, които преди никога не са задавани...
Никога не бих се занимавал с момиче, което е 'против'. : )
да защото ти като такава се държиш бе човек, как може без нищо да ти правя да се държиш арогантно
1-то грубо, 2-то не го казах аз, преди мен го казаха, а аз казах може би това е проблема, 3-то просто характера който показваше, ме накара да го мисля..сега ммного по-добре
и как го разбрахте бе пффффф, ей ей ей спрете се, че сте ужасни бе, трагедияяя просто е обожавате да се правите на велики бе, а млъкнете малко, като е тъпа не пишетееееее бе глупави селски пръчки
Те вече щяха да са спрели, ако ти не беше започнала да се зъбиш на всички. Не осъзнаваш ли, че колкото повече мрънкаш толкова по-негативни реакции предизвикваш у останалите потребители?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В началото, да. Но, както с всяка подобна тема, до няколко часа щеше да е потънала в забвение и никой нямаше да й обърне внимание. Вместо това тя избра да направи от мухата слон и само за ден успя да създаде форумна драма и да се превърне в трън в очите на редовните потребители.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ще мьлчиш като путка, щото се държиш като путка
и то от ония лигавите, дето си мислят че като се появят, светът ще завърти около тях
НИКОЙ НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИ, ДРАЗНЯ СЕ ОТ ФАКТА, ЧЕ ВЛЯЗОХ ТУК ДА РАЗНООБРАЗЯ, И ВЕДНАГАА СЕ ЗАПОЧНА С ТЪПОТИИТЕ И ТУК, ПРОСТО НЕ СЪМ СВИКНАЛА ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА С МЕН И КОГАТО СТАНЕ НЕМОГА ДА НЕ СЕ ЗАЩИТЯ
miminko вземи я заключи тая тема щото авторката ако продължава така държанието в кофата ( което малко хора го разбират) ще се пренесе тук,ще я нареждат,а тя ще се взима на сериозно и ще пише глупави коментари
irenka_96 извинявай за страничния въпрос,но това на ава ти ли си ?
Не обичам банани
Авторката ще търпи такова отношение докато не слезе на нивото на простосмъртните
Или не ни освободи от присъствийцето си