.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Секс за първи път с девстено момче

Имам си приятел, който обичам и мисля да правя секс с него в скоро време, но приятелките ми ме отказаха, защото той е девствен. Наплашиха ме яко, че можело да ме отвори не както трябва и да си остана така за цял живот и при всеки следващ път да ме боли. Аз естествено знам, че едва ли ще стане така, но все пак не мисля, че бих го направила с друг човек. На него му имам пълно доверие и не ми пука дали е девствен или не, но все пак искам да ви питам дали ви е отварял девствен и дали боли повече, отколкото да те отвори по-опитен? Ако може някой, който има опит да сподели мнение.

anonymous708973
    Guest
    Приятелките ти са тъпи. Цялата проблематика в секса с девствен въобще не е в това, че може да те отвори "не както трябва" и още по-малко засяга оставането ти цял живот така (?!). Възможно е да протака нещата и да те боли повече и по-дълго от нормалното заради нерешителност... обаче да оставиш момчето, което обичаш заради малко повече болка... тъпо е и не вярвам да го направиш.

Аз не бих го оставила, а просто бих изчакала преди да правя секс с него. Иначе ние сме правили орална любов доста пъти и мога да кажа, че не е чак като паднал от марс, знае какво да прави и особенно последния път си личеше, че е напреднал. Просто мен ме е страх от болката и за това искам да разбера от някой дали наистина боли чак толкова много с девствен...

anonymous708973
    Guest
    Изчакала до какво? Дали ще го направите утре или след 2 месеца, той пак ще е неопитен.
    Просто е добре да мине бързо, а не всеки път, като ти се стегнеш или изохкаш, той да спира. Травмиращо е.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от WhereAreYouNow Виж мнението
    Наплашиха ме яко, че можело да ме отвори не както трябва и да си остана така за цял живот и при всеки следващ път да ме боли.
    Глупости! Голееееми, гоолеееееми тъпотии честно.
    Моя първи път не беше с девствено момче, но единствената причина, поради която може да те боли повече е, че може да не знае как да те възбуди=>овлажни максимално и да не се съобразява с това.
    Иначе голяма част от болката можеш да си я спестиш, като не мислиш, че ще те боли. Аз мислех за удоволствието, а не "ох, сега ще ме заболи, /леле какво да правя, ако много заболи" въобще не съм мислила подобни неща и почти нямаше болка. Абе, много е важно как ще се настроиш психически.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-09-2012 на 21:02

Глупости. Няма как да бъдеш отворена "не както трябвало". Успокой се за болката, само при 35% от жените има кръв и болка. Не се шашардисвай, цялото човечество го е минало, и останалите ще можем.

+ казаното от предния пост. Ако си овлажнена достатъчно няма да имаш проблеми. Ако се възбудиш наистина едва ли ще го и мислиш толкова.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съгласявам се с Пантерката.

Пантерке, изпразни си ЛС кутията.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    От колко време ходите?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ебати глупостите, щял да те отвори не както трябва и да си останеш така за цял живот?!

Не слушай некомпетентните си приятелки и ти вземи се пообразовай малко.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Моя първи път също беше с девствен. Образовахме се, доколкото можеш да се образоваш за това само от четене..и мога да кажа, че беше перфектно просто. Всичко стана както трябва, той беше адски внимателен (макар и неопитен) и не почувствах грам болка. Изобщо не може и дума да става да сравня тогавашния ни секс със сегашния, но става въпрос за това, че не бива да се притесняваш от разни глупости.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Всичко зависи от това, до колко (те обича) иска да ти достави кефа и е готов да се учи за да ви е хубаво и на двамата.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    За първи път чувам, че може да те отвори не като хората Боже, какви глупави приятелки имаш...

Щом му имаш доверие на момчето и искаш да е с него.. давай... Даже вероятно ще бъде по-внимателен, знам ли ...

Повече от фен
    Абе приятелките да не са мега простите ?

Голям фен Аватара на besso
    на колко сте бе дечурлига, на 12?! Има информация за сексуална култура колкото искаш, прочети, опознай си тялото и няма да питаш такива глупави въпроси

WhereAreYouNow, моят първи път също беше и първи път за момчето ми, нищо страшно няма , не се притеснявай както казаха и останалите

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Пълни глупости са това.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Кажи на "приятелките" ти че са тъпи УФЦЕ !!!...Ти да не мислиш че се иска висше образование за това нещо...И какво смяташ,да отидеш някой "опитен" да те отвори,а той да гледа да се учи ли?Няма от какво да се притесняваш,всеки е бил девствен някога,на някой първия им път е бил и с девствен партньор,така че...Ако се обичате няма какво да чакате,от нищото никой от вас няма да стане по опитен Ти също си неопитна,така че...оправете се,пък пък постепенно ще ви и харесва.
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Единствено може да има проблем в това, че ако теб те заболи той ще се стресне и поколебае, оттам нещата ще се проточат малко повече време, затова както ти казаха - ако психически се настроиш за нещо хубаво всичко ще е ок.

Абе споко, мацка, не се връзвай на казаното от приятелките ти. Присъединявам се към общото мнение. Щом се обичате и се искате, правете си кефа. Не е толкова страшно с девствен, девствен не значи.. паднал от Марс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на magita
    Защо винаги трябва да има по някой, който да ме отчайва и после да ми отказва от живота тотално....
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Кажи на приятелите си искрено да си е*ат мамата и достави удоволствие на човека, когото обичаш. А, да не забравиш и след това да черпиш по една студена вода тая пасмина, дето те настройва така срещу него.

Отивате двамата на жиголо. Плащате му за секса + за няколко лекции, твоя пич сяда на 1вия чин, а платения те мята и докато те отваря, прави и една бърза лекция как стават нещата.
    Бързи, смели, сръчни нали знаеш...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Приятелките ти са малоумни.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Я, не ги слушай.
    Няма вариант като да те отвори *не както трябва. Ципата се къса изцяло чак при раждането. А колкото до болката - то си е до човек. А това, че е девствен - не означава, че е паднал от небето. Ако ги има чувствата, проблеми няма да има, повярвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си