- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ден на пълен релакс. Малко по малко свиквам да подминавам незначителните дразнители и да не им отдавам прекалено голямо значение. Така ми е толкова по-леко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много доволна. Малко изтормозена, ама дано си струва!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Предстои ми интересна седмица.
Не мога да изчисля кои са повече, плюсовете или минусите.
Може би плюсовете. Той ще си дойде по-рано. Даже не знам защо въобще ще ходи.
Правя вече сериозни планове и за новите обеци. Само време и излишни пари ми трябват.
И спря да се върти за миг земята..
Щастливка съм а имам такъв МЪЖ до себе си! Друг едва ли би подходил с толкова търпение и разбиране.
Липсва ми... едва ли не дори ме боли. Има и други, с които бих могла да съм по - щастлива, знам го. Но въпреки това има място само за него в сърцето ми.И все пак, добре съм, свикнала съм вече с това чувство...
Дъра, дъра..
Нещо не ми се слуша нищо.
Написах си заданието, ужасно тъпо беше, ама кой ли ни пита.
Чака ме забързана седмица иии пак няма да си доспя.
Перфектно просто.
За кой път вече се убеждавам, че най-добрият начин да забравиш някого, е да имаш човек, който да те разсейва от глупостите и да го замени. Добре съм, спи ми се и мисля да лягам.
Everything changes, but beauty remains ...
Разочарована съм и тъжна, ама така става, като реша, че трябва да ми пука за някой и да се доверявам. Знам си аз, че сама съм си най-добър приятел, ама кога ще се науча окончателно...
Добро утро.
Оправих се ии отивам да се обличам.
После трябва да уча, а като знам коооолко точно не ми се занимава, мъка ще е.
Ама 3 теми за утре ще ги науча бая бързичко.
Добро утро.
Днес си пожелавам търпение да избутам деня.
Лек ден на всички!
Очите ми се затварят
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Доволна съм от началото на деня. :}
Пък той е прекрасен. <3
Денят не можа да започне по-зле. За к'во изобщо станах в 6.30 ? И тоя педал шибан да ме изгони от изпита, СРАМ ! Ужас, не мога да повярвам. И ми се провалиха всичките планове за деня. Трагедия. Меко казано съм бесен... или по-скоро ми е тъпо. И аз не знам точно. Едно ник'во ми е. А станах с такова настроение, язък !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нях. :Д Голяма простотия направих, ама... :Д
Лягам си.
После ще почна с курсовата, обещавам...
...освен ако книгата ми не пристигне днес.![]()
Ще се самонабия, честно.
Ужасно уморена... цял ден обяснявам хистология, след малко започваме ембриологията... Дано го взема с 6 тоя изпит та да не ходя по повишителни...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Уморена,мисля да полегна да си подремна
Обичам,обичам,обичам си гооо! Днес беше хубав ден.
Тва съм аз сега
![]()
Последно редактирано от granger : 02-11-2013 на 11:23
maDamn
ужасно се чувствам.
от вчера съм на прага на разплакването, но не успявам да го премина и напрежението ме съсипва.
не искам да го виждам днес. мисля да се скатая от лекции.
Малкото ми ангелче. <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не мога да разбера как някои същества ( защото хора не мога да ги нарека ), могат да са толкова нагли, и грам да не знаят значението на думата "съобразявам се" с някой. И същевременно толкова лицемерни и двулики. Но за всичко на тоя свят си плащаш.
Умирам от глад, умирам умирам. Искам да заведа мъжо на стриптийз. Много искам! Ще е супер яко!
Днес мина много добре,доволна съм !
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ей, тъкмо да си помисля, че всичко е наред и "Грешен файл, дано не е твърде късно". Ами 2 часа по-късно е твърде късно, да. Как да я оправяме сега тая каша? Спирам да се тормозя. Утре ще му мислим.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер доволна съм от резултатите на единия изпит![]()
![]()
Сега остават още 2. *отива да учи*
Времето просто се ебава с мен! От снощи не е спряло да вали сняг, а аз бях започнала да вадя пролетните дрешки.
Нищо де, все пак врътнах по магазините и купих на мама 2 рокли, сто процента ще си ги хареса и ще й стоят много готино. Утре мисля да повторя, за всеки случай.![]()
+ Дойде време да си се прибирам.
- Изпитът не беше на добре.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."