- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
В последно време се улавям ,че съм на вълни.Мога да съм крайния непукист,но в един прекрасен момент ,около мен настава сеч,защото в ядът и бесът си съм крайно отвратителна,избухвам много грозно и удрям,там където най-много боли. После естествено малко съжалявам,защото дори и да съм в правото си,ми става гузно,че съм наранила някого...ама не винаги
След една такава сценка, в която аз бях права,а мама ми страничен наблюдател ,тя ми каза:
Маме,много те обичам,ако на моменти си страшна кучка.
Мили думи от родната ми майчица![]()
maDamn
Точно така стоят нещата, впрочем. Съжалявам, Някойтам, ако не се вписват във вече изградената ти схема.
И аз не участвам в групичка. За Бога, аз дори с приятеля си споря по темите :ДДД С Валдес съм спорила, на ДД съм се карала, даже мога и да цитирам, със Сиси също. С Виоленца, с TheBeliever, които много уважавам. Калпазанка ме е банвала за седмица дори. Това част от коя групичка ме прави?
И нека си кажа мнението и по въпроса с насилието в университета, който гледам, че сте коментирали. Сериозни проблеми в даскало не съм имала, имах един съученик, който смяташе, че е много секси да ме хваща за дупето, когато му скимне. Само веднъж му казах със сериозен тон, че далеч не е толкова чаровен, колкото смята. Видя, че не съм впечатлена и не ме е докосвал оттогава. Моят приятел предложи да си поговорили насаме, за да му обясни каква пълна нуличка е и как трябва да внимава къде да си държи ръцете.
В случай с учител това няма да стане. Моят приятел, който не е конфликтен, но пък се настройва на вълна "бой" за част от секундата, който е агресивен, груб и първосигнален, когато стане дума за мен и опасност в едно изречение, не би налетял на бой. Просто защото освен всичко това има и акъл и знае кой е по-лошият вариант за учителя, сещаш ли се? Сигурна съм, че не, защото Сиси го обясни няколко пъти и не изглежда ти да си го загрял. Представи си ситуацията, пречупена през призмата на медиите: Някъв келеш пребива учител, защото му заглежда приятелката. Учителят веднага ще е оневинени и резултатът ще е, че ще му гледам мутрата из университета още доста време.
Сиси, "сгодила"? :д
Добре ми е, мързеливо. Утре се очертава готин ден, дано не ми се смее много на кормуването :д И дано да успее да отмъкне малкия, че да го заведем някъде да се порадва.
най-накрая се очертава заслужена почивка! Предадох си курсовата, смятам, че я направих приемливо добре, сега ми е ред да поливам вчерашния ден. ^^
И имам страхотна шоколадова торта!!!!
Обичам го.
Изключително много дори.
Ужасно миличко ми стана, когато ме събуди с целувка или когато в съня си инстинктивно започна да ме завива, шот мърдам прекалено много и съм вечно отвита..
Гушках толкова много хора днес! ^^
Много положително емоционален ден.
Прекрасно е той да си е тук по учебно време.
Очаква ни една много, много, много приятна събота и неделя.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Невероятен ден. Цял ден се разхождах по потник и шорти и си припявах някакви песни, бях забравила колко много ми липсват летните дрехи.
Чух се с някои стари познати, наваксахме колкото можахме последните няколко годиним а други ги изтрих трайно от всякъде.
Мисля, че имам биполярно разстройство...
Злорадствам и злобея. Ама си го заслужи.
Крайно време е нещата да се променят.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Честит съботен ден ! Аз закусих стабилно и сега ще поизляза малко да се разтъпчаСнощи много ме зарадва .. Да видим до кога . Приятен ден на всички !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Интересно ми е днес какво ще стане , но ми се спи.Снощи идеята не беше добра , а днес трябва да излизам пак.Призън брейк или спане ,хммм
пак съм на линия!
йеъ, йеъ! (танцува с хип суагър:Д)
всички да се оправят, Блаб'с бек!
взех си супер секси рокличките вчера, много съм доволна. днес ще погледам сериалчета и ще отметна малко от дипломната, да речем. ще си доподредя книжката и така.
Щастливаааа!
Обичам си го!
maDamn
Много, много, много куц период ми се очертава. Не знам колко време ще продължи, не знам с какво съм го предизвикала, обаче в момента се пържа в малък ад, защото всичко се срива до основи. Включително и аз. Много е подходящо да ти се влоши здравословното състояние точно когато най не трябва.
Вчера се чухме 2 пъти просто съм много щастлива<3 <3 Бях започнала да се притеснявам дали е добре . Това напрежение всеки де, да знам дали въобще е жив ме убива . Но вчера чух гласът му и леко се успокоих![]()
Ох!
Отдавна не си бях прекарвала толкова добре! Супер емоционална вечер беше, първоначалното излизане по женски малко се промени, ама си обичам съквартирантките, нищо, че ме ядосват понякога.Направо се размазахме!
И не мога да разбера що все се занимавам с тотални douchebags, ама поне се нагледах на филми.Пък и после си отмъстих тактично, хахаха.
А другата седмица се очертава да е е-п-и-ч-н-а!
Планът за днес - сериали и книжка, тъпо ми е, че ми изядоха тортата вчера, ама хайде, преживява се...
Ох, времето навън е супер якооо. Сега ще си направя нещо за хапване, взимам си книжката, качвам си http://www.youtube.com/watch?v=j8x-uQ_wNR0 на мобифона и отивам към езерцето. Пълен релакс. TAKE IT EAAAASYYYYYY ша ляляляля... (((:
Добре ми е, след малко предстои душ, после излизане. Ако успея да си уредя и филмова вечер ще е идеално.![]()
след цял ден на Враца нямам никакви сили вече, май ще поспя преди отново да е станало време за излизане, иначе рискувам да припадна от умора
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Може ли да е толкова проста се питам…ще карам аз 55 минути( в едната посока ) в събота сутрин, за да стигна на време и ще се окаже , че класа е отменен , но тя е пратила имейли избирателно. Толкова съм ядосана, че така си пропилях 2 часа в каране в трафика, вместо да се наспя и да си науча. И за какво ги плащам тези класове , като те постоянно ги отменят?
Толкова зле е не е било от много време. Сама не вярвам, че обмислям тези неща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не знам къде се намирам![]()
Еййй такова ми е http://www.youtube.com/watch?v=cVU8rS7JKNM Денят мина доста добре, сега чайче, приятно филмче и в леглото. Утре много работа ме чака... :/
СТРАХОТЕН ДЕН! Многооооооо съм доволна. Обичам ги!
Току що ,човек с грешки в изречението си, ми каза,че съм неграмотна...cool!
Тъпо,че е приятелка на мама,иначе нямаше да мине са ироничното ми "мерси"![]()
maDamn
В моменти като този си задавам само два въпроса :
Как стигнах до тук ?
Изобщо помийната яма в която съм нагазил до уши, може ли да стане по-голяма ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"