.
Затворена тема
Страница 119 от 120 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 2988
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    В последно време се улавям ,че съм на вълни.Мога да съм крайния непукист,но в един прекрасен момент ,около мен настава сеч,защото в ядът и бесът си съм крайно отвратителна,избухвам много грозно и удрям,там където най-много боли. После естествено малко съжалявам,защото дори и да съм в правото си,ми става гузно,че съм наранила някого...ама не винаги
    След една такава сценка, в която аз бях права,а мама ми страничен наблюдател ,тя ми каза:
    Маме,много те обичам,ако на моменти си страшна кучка.
    Мили думи от родната ми майчица
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    В КАКВА ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ Нищичко не знаеш. Ама нищичко за моите отношения и с двамата, и техните отношения с мен. Ама нищичко. Ама и нагъл на всичкото отгоре и продължава да говори без да знае.

За справка (макар изобщо да не ти я дължа) - валдес и ПП са контактували много преди аз да се намеся, после са спряли. Появявам се аз, контактувайки с валдес, но не и с ПП. В момента, не контактувам с никой от двамата, но те контактуват помежду си.
    Точно така стоят нещата, впрочем. Съжалявам, Някойтам, ако не се вписват във вече изградената ти схема.
    И аз не участвам в групичка. За Бога, аз дори с приятеля си споря по темите :ДДД С Валдес съм спорила, на ДД съм се карала, даже мога и да цитирам, със Сиси също. С Виоленца, с TheBeliever, които много уважавам. Калпазанка ме е банвала за седмица дори. Това част от коя групичка ме прави?

И нека си кажа мнението и по въпроса с насилието в университета, който гледам, че сте коментирали. Сериозни проблеми в даскало не съм имала, имах един съученик, който смяташе, че е много секси да ме хваща за дупето, когато му скимне. Само веднъж му казах със сериозен тон, че далеч не е толкова чаровен, колкото смята. Видя, че не съм впечатлена и не ме е докосвал оттогава. Моят приятел предложи да си поговорили насаме, за да му обясни каква пълна нуличка е и как трябва да внимава къде да си държи ръцете.
    В случай с учител това няма да стане. Моят приятел, който не е конфликтен, но пък се настройва на вълна "бой" за част от секундата, който е агресивен, груб и първосигнален, когато стане дума за мен и опасност в едно изречение, не би налетял на бой. Просто защото освен всичко това има и акъл и знае кой е по-лошият вариант за учителя, сещаш ли се? Сигурна съм, че не, защото Сиси го обясни няколко пъти и не изглежда ти да си го загрял. Представи си ситуацията, пречупена през призмата на медиите: Някъв келеш пребива учител, защото му заглежда приятелката. Учителят веднага ще е оневинени и резултатът ще е, че ще му гледам мутрата из университета още доста време.

Сиси, "сгодила"? :д

Добре ми е, мързеливо. Утре се очертава готин ден, дано не ми се смее много на кормуването :д И дано да успее да отмъкне малкия, че да го заведем някъде да се порадва.

Супер фен Аватара на shmatarok
    най-накрая се очертава заслужена почивка! Предадох си курсовата, смятам, че я направих приемливо добре, сега ми е ред да поливам вчерашния ден. ^^
    И имам страхотна шоколадова торта!!!!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Обичам го.
    Изключително много дори.
    Ужасно миличко ми стана, когато ме събуди с целувка или когато в съня си инстинктивно започна да ме завива, шот мърдам прекалено много и съм вечно отвита ..

Мега фен Аватара на xoxi
    Гушках толкова много хора днес! ^^
    Много положително емоционален ден.
    Прекрасно е той да си е тук по учебно време.
    Очаква ни една много, много, много приятна събота и неделя.
    И спря да се върти за миг земята..

Невероятен ден. Цял ден се разхождах по потник и шорти и си припявах някакви песни , бях забравила колко много ми липсват летните дрехи.
    Чух се с някои стари познати, наваксахме колкото можахме последните няколко годиним а други ги изтрих трайно от всякъде.

Мисля, че имам биполярно разстройство...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Злорадствам и злобея. Ама си го заслужи.

Крайно време е нещата да се променят.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Честит съботен ден ! Аз закусих стабилно и сега ще поизляза малко да се разтъпча Снощи много ме зарадва .. Да видим до кога . Приятен ден на всички !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Интересно ми е днес какво ще стане , но ми се спи.Снощи идеята не беше добра , а днес трябва да излизам пак.Призън брейк или спане ,хммм

Мега фен Аватара на Blab
    пак съм на линия!
    йеъ, йеъ! (танцува с хип суагър:Д)
    всички да се оправят, Блаб'с бек!

взех си супер секси рокличките вчера, много съм доволна. днес ще погледам сериалчета и ще отметна малко от дипломната, да речем. ще си доподредя книжката и така.

Град
    Beyond reality
    Щастливаааа!
    Обичам си го!
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много, много, много куц период ми се очертава. Не знам колко време ще продължи, не знам с какво съм го предизвикала, обаче в момента се пържа в малък ад, защото всичко се срива до основи. Включително и аз. Много е подходящо да ти се влоши здравословното състояние точно когато най не трябва.

Вчера се чухме 2 пъти просто съм много щастлива<3 <3 Бях започнала да се притеснявам дали е добре . Това напрежение всеки де, да знам дали въобще е жив ме убива . Но вчера чух гласът му и леко се успокоих

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох!
    Отдавна не си бях прекарвала толкова добре! Супер емоционална вечер беше, първоначалното излизане по женски малко се промени, ама си обичам съквартирантките, нищо, че ме ядосват понякога. Направо се размазахме!
    И не мога да разбера що все се занимавам с тотални douchebags, ама поне се нагледах на филми. Пък и после си отмъстих тактично, хахаха.
    А другата седмица се очертава да е е-п-и-ч-н-а!
    Планът за днес - сериали и книжка, тъпо ми е, че ми изядоха тортата вчера, ама хайде, преживява се...

Мега фен Аватара на pandabear
    Ох, времето навън е супер якооо. Сега ще си направя нещо за хапване, взимам си книжката, качвам си http://www.youtube.com/watch?v=j8x-uQ_wNR0 на мобифона и отивам към езерцето. Пълен релакс. TAKE IT EAAAASYYYYYY ша ляляляля... (((:

Супер фен Аватара на paradosou
    Добре ми е, след малко предстои душ, после излизане. Ако успея да си уредя и филмова вечер ще е идеално.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    след цял ден на Враца нямам никакви сили вече, май ще поспя преди отново да е станало време за излизане, иначе рискувам да припадна от умора
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Може ли да е толкова проста се питам…ще карам аз 55 минути( в едната посока ) в събота сутрин, за да стигна на време и ще се окаже , че класа е отменен , но тя е пратила имейли избирателно. Толкова съм ядосана, че така си пропилях 2 часа в каране в трафика, вместо да се наспя и да си науча. И за какво ги плащам тези класове , като те постоянно ги отменят?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Толкова зле е не е било от много време. Сама не вярвам, че обмислям тези неща.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

не знам къде се намирам

Еййй такова ми е http://www.youtube.com/watch?v=cVU8rS7JKNM Денят мина доста добре, сега чайче, приятно филмче и в леглото. Утре много работа ме чака... :/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    СТРАХОТЕН ДЕН! Многооооооо съм доволна. Обичам ги!

Град
    Beyond reality
    Току що ,човек с грешки в изречението си, ми каза,че съм неграмотна...cool!
    Тъпо,че е приятелка на мама,иначе нямаше да мине са ироничното ми "мерси"
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    В моменти като този си задавам само два въпроса :
    Как стигнах до тук ?
    Изобщо помийната яма в която съм нагазил до уши, може ли да стане по-голяма ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

^ О, да. Винаги може и повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си