- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
още повече когато го прави безкрайно дълъг период от време
толкова ли е трудно да го обичам просто, и той мен също...
явно, да..
искам ваканция, любов, любов, чай, шоколад, щастие, да бъда здрава, малко подаръци
и още любов
и пак любов
и без сняг и студ
оооооооооох .![]()
Сняг, студ, мор, виелици и поледици, а ние се целуваме на средата на тротоара. Любовта те прави мазохист.
Всъщност, първоначалната идея изобщо не беше такава. Щеше да е просто приятелско излизане за по чаша кафе, само дето и двамата не издържахме.Лека-полека нещата си идват на мястото, което много ме радва.
разкатах се днес.
петък пак...
сега май ще спя, не знам ;д
толкова съм дроб, че дори не ми се ходи до банята да се измия, но по-добре едно горещо душче да ме отпусне още повече.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защо пак го инсталирах ? :X :X :X :X
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ужасно , защото се чувствам като пълна глупачка, когато се опитвам да разговарям с някого,а той дори не иска да ме изслуша ХАХАХАХ bullshiiiiiiiiiits..
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ще си правя Dog Tag и се чудя какви да са.Първия е ясен,ще си напиша данните,но не знам втория пак същия ли да го направя (като на войниците) или да напиша нещо.Мислех да бъде моето число,но не може да го направят на цяло..Така че или ще е цитат,или ще го направя като другия...И сега пак ще осъмна на компа да се чудя и да гледам и накрая пак няма да реша като вчераИли сега се замислих,да ги направя малко по различни,единия на старото мен,което изоставям,и на новото което идва на власт
И утре пак ще се псувам що стоях до късно...
![]()
>>DjBelev<<
Толкова щастлива и обичана от дълго време не съм се чувствалаНе знам какво и защо го е прихванало, но напоследък е адски романтичен, и същевременно с това само гледа как да ме вкара в леглото по възможност повече от веднъж на ден
Все едно сме млада двойка, а сме на година и кусур. Не искам да свършва тоя период
И вярвам, че ако и двамата показваме любовта си така както през последните дни, няма и да свърши. Обичам го!!!
Днес отивам да си взема документите. Остават ми още 4 дена отпуск и утре ще си я видя. Хубаво ми е.
Последен ден! От утре съм официално във ваканция, а и ще подпиша тъпия договор и голямо бреме ще ми падне от плещите. Междудругото, стискайте ми палци днес, защото е големият ден /Денят на изпита по немски в унито!/.
Малко ми е мъчно, съквартирантката ми току-що тръгна за летищетоС нея ми е най-приятно да си лафим и сега ще страдам без приятна женска компания в следващите три дни.
Оставам с останалите де, ама не е същото с тях, мрън.
И днес трябва да се пазари за последно вече. И довечера съм на парти, но преди това смятам да се наспя.
Добре ми е.
Най-после една пача си показа рогата. Ама ако си мисли, че не го очаквах е в ужасна грешка.
Все едно съм й се затичала за мъжа, боже.
И ще ме нарича "лесна" и разни такива, защото НЕ спах с тогава бившето й гадже?..
Абе, тия хора са полудели от ревност вече, не бива да съм й се затърчала за гаджето.
И ще ми се присмива на кошмарното преживяване.
Ех, защо не съм поне малко злобна, да й пожелая да го изпита, да видим дали ще се смее тогава ..
Но не мога. Е, поне вярвам, че някой ден ще й се върне..
Иначе, нямам търпение за довечера.. <3..
Оплесках я яката. Мазало отвсякъде.
прекрасно е да имаш хлебопекарна и да ядеш домашен, топъл хляб<3
чувствам се много добре : )
и имам чувството, че някой ден ще си изгубя главата :Д
Изкарах хубава оценка,единственото хубаво нещо в деня ми... то пак да се радвам,можеше и това да не се случи.Така ще е вече трябва да се свикава,че и по-зле ...
:Х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Супер доволна! Изкарала съм отлично страшния колоквиум, презентацията на полова система мина много добре, утре ще си го видя... <3 :Понякога си струва целия стрес и недоспиване.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аре ве, бахти хората - вчера правихме тест по геогафия и айде утре пак..
ми да, аз мислех петъка да съм айляк -.-
нямам търпение да свърши и другата седмица и да заминаваме за Пампорово, че тука не се издържа в един момент вече...
http://ask.fm/iwwkaa
Някакво ми е странно..
Замислям се тук за едни неща,не знам дали ще успея да ги усъществя,но се надявам,защото ще бъде доооста добре.
В петък вечерта ще си разпусна малко,че всичко ми дойде в повече. Доколкото знам ще е голяма лудница,обаче ще ни е хубаво. Доста се събрахме този път и това доста ми харесва. Само да не се намери някой да ни провали всичко.
Също си мисля,защо те си мислят така..не че искам да ходя,но ако те ми покажат,че им пука и искат да ми е кеф ще е много по-различно и за мен,и за тях.
Малко оплесках нещата сега като излязох и видях точно нея,обаче да се надявам,че ме разбраха и ще ме подкрепят поне малко. Макар че не очаквам от нея пълна подкрепа и то тооочно относно това хах филма направо.
Ииии усещам,че много еуфория се очертава около празниците..това е хубавоо![]()
Несигурна.. и тъжна.. и някак.. обидно чувстваща се..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
странно ми е.
but let's not overthink
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох,никак.
Искам си го вече ,бе, как ще издържа 11 дни още.
Оффф. искам,искам,искам! Обичам го и искам да го гушна
пУф
иначе другото ми е ок.
maDamn
Велосипедист - това е истинско бедствие за икономиката.
Той не купува автомобил и не взима за него кредит.
Не купува бензин.
Не ползва автосервизи и автомивки.
Не си прави "гражданска отговорност", каско.
Не ползва платени паркинги или синя зона.
Не страда от затлъстяване.
А и здрав, да му се невиди!
Здравите хора не са нужни на икономиката.
Той не купува лекарства.
Не ходи и по доктори.
Просто не увеличават БВП на страната.
Горд съм че съм един от тях!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
имам нужда от кученце :3
да му се радвам и да го целувам по муцунката докато спи <3
жалко, че имам алергия и на дали през живота си ще имам втори път куче ;/
искам и да се върна в старото ми училище.. днес бях за малко там и сякаш се върнах 1 година назад.. оф колко беше хубаво <3
http://ask.fm/iwwkaa