- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ми доста добре . Всичко ми се нарежда по един прекрасен начин и всичко с човекът до мен е 6. Какво повече да искам .. Иначе съм гладна и ми се пие чай , но в момента съм в час и няма как ;(
Или всичко или нищо .
Уморена бях,но сякаш сега съм по-добре. Малките подмазвачки се издъниха, казаха ми кой-кви простотии говори , малки ,плиткоумни лигли. А по коридорите - мили очички , ха...айде да видим как ще продължим още няколко месеца.
Иначе - в училище ми е айляче , утре само контролно върху Елин Пелин и всичко е 6.
Обичам си го него и ми липсва. Искам да си го видя вече.
maDamn
Страдам от остра форма на ПМС и хич не съм наред. А като проверих колко ми е сметката за телефона, направо избеснях.
Майката не е приготвила манджа, а аз нямам необходимото желание за кулинарни подвизи в момента. Обречена съм на глад.![]()
Не, ще си сътворя нещо. Сандвич примерно, че не изисква особени усилия.
You are broken, I can fix you...
Държи се ужасно понякога.Отнася се към всичко с един подигравателен тон и ми идва да му фрасна един.От време се чудя защо още сме заедно,а друг път-как ще живея без него.
Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми.
Т'ва интернет пространството е ужасна работа...
Уф. Мразя, когато усещам, че ми се плаче и ми рукват сълзи навсякъде и не спират.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пфф, как си усещах още от сутринта, че нещо няма да е както ми се иска. Той не успя да си дойде днес, но за сметка на това брат му го замести и отидохме с него на събирането, след това и кучето разходихме. Много хубава вечер, въпреки, че се надявах да я прекарам с другия от братята.Страхотните ми момчета! От кога не сме си правили някое трипче заедно... време е. ^^
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се ужасно от 1 седмица се чувствам така някак си проблемите ми се насъбраха и нищо не върви като хората.![]()
Добре ми е. Утре заминаваме с него най-накрая. Имаме си страхотна стая в хотелче в природата. Само , че мноого ме мързи да стягам багаж. Оф. И съм гладна ама трябва да го изчакам да се прибере.
Като след сесия - не знам какво да правя с всичкото това свободно време.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Както винаги нищо положително, нямам тръпка, търся посока поне, омръзна ми от тези ми състояния. Явно е, че имам проблем, но как точно да бъде изразен и неговото решение, за сега е въпросителна....
Тъкмо гледах Les Miserables и си поплаках лекичко, което е странно, щото не съм от ревлите. Очарована съм, но филмът определено не е за всеки.
Сега ми е депресирано, самотно и коремът пак ме боли много.
Пак цял ден съм на крак. Сутринта малко шопинг с приятелката, после даскалото мина дообре (малко изнервящо в края), очарована съм от класното си по литература, по- точно от резултатите си, но всъщност си ги заслужих напълно. Той ме изпрати за пореден ден..жалко, че май? чувствата ни не са взаимни и може да възникне проблем след още малко време. Сега си направих тренировката, изкъпах се и съм доста доволна като цяло. Удовлетворена от себе си. Само дано и да успея да заспя по- рано.
Днес съм решила да уча! *навива ръкави*
Страшна мускулна треска....и без цигари от 20на дни, без да ми тежи или да се сещам.
Преписах лекциите,остават чертежите...лошото е че единия нещо не мога да го схвана![]()
>>DjBelev<<
тъжно му било
тъпак
като мене
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Уморена, ужасно гладна, и както винаги - FOREVER ALONE:X
това!
имам още 100-ина страници от пиесата
прелиствам тетрадката
изваждам есенцията
структурирам я в док файлче
и живея със задоволството си, поради коректно и съвестно свършената работа.
йеа, дет се вика.
ако чуя едно "благодаря", ама в действия да се прояви, ще е... закъсняло, но... прието.
стискайте ми палци здраво!
нинджа съм!:Д
//тези дни ще се наложи и да поспя малко...