- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Днес имах контролно по математика, издъних се доста, но важното е, че вече мина и сега ще гледам филмче.
Ужасно психическо натоварване.
Трябва да изпусна парата по някое време, да си се нарева хубаво. Само така ще презаредя.
Чакам да стане време и да тръгвам да си навъртя километрите и днес. Не издържам да седя на едно място в тоя студ.
И той ми липсва. Казах му да дойде чак за вечеря. Дано аз се прибера дотогава.
И спря да се върти за миг земята..
Не много добре.Знам,че трябва да спра да се тревожа за нея и постоянно да й решавам проблемите,но не мога.Имам чувството ,че си сменихме ролите майка-дъщеря.
Лошото е ,че когато аз се нуждая от подкрепа,тя не е до мен.Свикнала е да се справям сама с всичко,дори и с нейните проблеми.Но ми омръзна да съм в това положение ....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Мързи си ме повече от обичайното.Не съм поглеждал за тоя изпит.Май ще имам ликвидации все пак.
Спала съм само 6 от последните 48 чАса. Нещо почвам да ставам леко неадекватна. Но се надявам най - накрая да получа излизането по мъжки, което си чакам от тоооолкова време.
Имам чувството, че ще пукна от кашлица.
Допивам си чая и лягам да гледам Хаус, че просто не ми се живее.
Ох, страхотен ден!намерихме 200 крони, ходих на фитнес, шофьора на автобуса беше прекрасен, един дядо се смя с нас, разбрах задачите по математика и ми е суппппеееер доволно!
![]()
Имам нужда от нова мъжка курва. Няк'во ново предизвикателство. Бъгъво ми е, ама мнооооого ми е доволно. Нях, нях, нях.
Гушкаво ми е. Прави ми се секс.
Днес беше хубав ден, постановката ми хареса много...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не мога повече така. Искам да рева, докато ми олекне. И ми писна всички само да се обръщат към мен, когато имат нужда от нещо, или да ме ползват за носна кърпичка, а когато аз имам нужда от някого, все да съм сама. Писна ми него да го няма. Не искам съжаление, не искам престорена загриженост, а просто някой, който ще ме изслуша без да ми каже, че се лигавя или да ме прекъсне по средата на изречението, понеже той/тя е преживял/а същото и иска да ми разкаже как е станало.Искам поне за ден да мога да съм егоист!
![]()
Днес ще готвя, ще чистя, ще уча. А по-късно, може и да излеза да потренирам.![]()
Добро утро след паметна вечер.
Ще поразчистя и ще се заловя за книжката, която зарязах с началото на сесията.
Носа няма да си подам навън в този сняг.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Блаб е доста доволна от сесията си до този момент. още 5 изпита и край.
днес ще свърши нещо полезно и нещо приятно. и после пак:Д
Развалих си настроението. По-точно ТЕ ми го развалиха. Ех, мамка му, ВИНАГИ трябва да помня, че съм сама; че единственият човек, на когото трябва и мога да разчитам, съм самата себе си; че колкото и близки хора да имам, нещата винаги могат да се обърнат и да трябва да се справям сама. Положението при мен в момента не е чак толкова зле, но може и да стане някой ден. И трябва да не се чувствам разочарована, а просто да приемам нещата такива, каквито са.
Искам нова среда, нови хора, нов живот, колкото и драстично да звучи.
Ооооооооо, слънце <3 Мило сладко чудесно слънчице, усещам, че навън е топло и обмислям да отскоча до магазина, за да си направя една разходчица. Ох. Ама ми е толкова разглобено, че не знам.
Тез тъпаци от долните пак пушат под прозореца ми, блях.
И ми се е дояло крем карамел мега много. Ако измисля в какво да го направя, може и да си угодя.
Сесията завърши така , както започна.С много положително емоции и отлични оценки.Спи ми се , не мога да гледам , ама ми беше весело.Лафче с асистентката то Пловдив , шегички с преподавателя , запознах се с ново момиче или тя с мен , направих деня на пича с дюнерите.Леко ми е тъжничко за дебелото момиче.Липсва ми понякога.
Тъпо ми е. Не искам да съм сама, но няма как да го променя. Искам да продължа напред и да свърши глупавия ни срок :с
Мразя снега!
Кофти ми е, че не успях да отида, въпреки, че обещах. Телефонът й пък не работи и нямаше как да я предупредя да не ме чака. Утре ще купя цветя, плодове, сладки... всичко, което обича и ще отида.
Той пък ми е болен и го виждам, че хич не се чувства добре. Как всички изведнъж се разболяха?
Мен ме боли глава от притеснения. Искам спокойствие, Стивън Кинг, чаша какао и слънце.
И спря да се върти за миг земята..
On the road again xDD
Поне разбрах какво искам и какво ще правя занапред ...
Късно,но се случи.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Интересните ми сънища продължават.
Днес съня ми се въртеше около някаква бяла мишка и витаеха някакви желания и притеснения на любовна тема.
Според съновника мишката означава не много хубави неща,но пък...за бялата мишка пише:
Ако мишката е бяла-очаква те щастие, успех във всички начинания.
и
Белите мишки са знак за напразни страхове или за бели кахъри.
Явно мистерията около евентуалната промяна в бъдеще продължава
А иначе днес е време за купон и забавление.Само още някои и друг час![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Направете си още една тема "Дневник:Какво си мисля в момента" , че цели романи чета.
Аз се чувствам мързелива,ленива...пълен ужас!
Гадна
Критична, което пък винаги е било добро качество
Дебела
Неразбрана
Тъжна
И напук на всичко това ще си изкарам ебати яката вечер.
чакам с нетърпение да стане 9, да изляза с компанията и да с разбием след тази дълга и тежка седмица
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....