- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Обявих тая вечер на майка ми, че искам да ми купи преса, подчертах няколко пъти хубава и как трябва като се купува да се купува и тя накрая ми показа някаква в каталога на ЛИДЛ с АЛУМИНИЕВИ плочи за 30лв
Не, трябва да си взема някоя наистина хубава, аз не се изправям рядко и трябва да го прави добре и да ми щади косатаНо като не съм ги пробвала ... как да си избера ..
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И коя? Нямам нужда от гевезелъци да мога да я изправям мокра или такива. Не държа да прави букли, ако има ще се науча да ги ползвам , но 99% от случаите ще се изправям и искам да е хубаво.
http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html за тази четох доста положителни мнения .. Гледах и някакво клипче на белисима абсолют, на което много хубаво изправи
п.с. държа да ЗАДЪРЖА косата ми изправена![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Горната я имам и съм доволна. Изправя хубаво, но къдриците от двд-то не мога да ги докарам явно нямам техника. Преди, когато исках преса баща ми ми купи от кауфланд за 14 лева с алуминиеви плочи * авторката остава без коментар*, така че има и по - лоши варианти.
Значии тази ремингтън с6500 изправя по-добре от белисима абсолют и няма да избухне 15 минути след като изляза от вкъщи?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами белисима съм нямала и не мога да кажа, но много зависи и от косата, и влажност на въздух и бла бла. Иначе косата ми се задържа повече когато използвам термозащитата и резултата определено е по - добър. Чувала съм за някакви спрейове за задържане, термични млека и т.н, но не съм ги пробвала.
230 градуса не са ли много? о.о
Аз се изправям на 160.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз се изправям на 190, 230 градуса никога не съм използвала.
Имам тази на Ремингтън и е уникална.Ако ползваш и професионален термозащитен спрей ефекта ще е поразителен.При мен косата не ми мърда,когато се изправя с нея.Даже миналия ден я измих,изправих я,и излезнах,а вън валеше дъжд и ми се понамокри малко косата.Въобще не ми мръдна прическата,все едно не е валяло дъжд,а на мен по принцип от влажно време ми се разваля.
Абе права права,ама ако не я изправя и от влажното време става леко чуплива в краищата.
Междудругото с тази преса стават много яки букли,аз пробвах.
PinkPanter,каза че има същата и,че изправяла някаква приятелка с много къдрава коса,и с тази преса й станала идеално права.
чак толкова е грозно, особено за такова малко момиченце. тя косата по-голяма от нея.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тази коса изобщо истинска ли е?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Току що прочетох в блога на една мадама, че против косопад се правело отвара от корен от коприва (който се купувал от аптеката и бил 1-2 лв). Някой пробвал ли го е?