.
Отговор в тема
Страница 24 от 99 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2530

Hybrid View

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    по-скъпички са и ме притеснява да не би никой нищо да не поръчва
    Оххх, казах, че може и никой да не поръчва.Може и сама да си поръчваш само.Нямаш НИКАКВИ задължения!

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Оххх, казах, че може и никой да не поръчва.Може и сама да си поръчваш само.Нямаш НИКАКВИ задължения!
    момичето я притеснява, че няма да прави пари от това Ако продадеш нещо, с тея цени, с 35% отстъпка, наистина ще печелиш. Само че аз в орифлейм си поръчвам за себе си с отстъпка и съм повече от доволна от положението Никой нищо не поръчва
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    момичето я притеснява, че няма да прави пари от това Ако продадеш нещо, с тея цени, с 35% отстъпка, наистина ще печелиш. Само че аз в орифлейм си поръчвам за себе си с отстъпка и съм повече от доволна от положението Никой нищо не поръчва
    E, поне нищо не се губи.

С тоя шампоан с корена и маската към него измиха една пред нас, а косата и беше буквално ИЗБЕЛЕНА все едно с белина ...... и стана доста по ... търпима
    Каталогът може да си го вземете направо, той е годишен, сега бил излязъл новия есента тъкмо, 2лв е.
    Ще разгледам сайта!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    аз имах някакви два въпроса за косата, обаче ги забравих, но пък ми изникна друг

бях чела, че някои продукти в домашните маски свалят боята, кои са те? запознати ли сте?
    иначе сега си направих маска от жълтък, две лъжици кисело мляко и една лъжичка мед, май е много изсушаваща, но нямам зехтин, а забравих да си сипя от маслото от пшеничен зародиш... мисля да си капна малко в дланта, преди да си разнеса шампоана по косата

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    аз имах някакви два въпроса за косата, обаче ги забравих, но пък ми изникна друг

бях чела, че някои продукти в домашните маски свалят боята, кои са те? запознати ли сте?
    иначе сега си направих маска от жълтък, две лъжици кисело мляко и една лъжичка мед, май е много изсушаваща, но нямам зехтин, а забравих да си сипя от маслото от пшеничен зародиш... мисля да си капна малко в дланта, преди да си разнеса шампоана по косата
    Сещам се само за тривитаминола.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Някоя ползвала ли е боята на Макадамия? Колко време стоите, че днес си я взех, а никъде не пише за време?
    Иначе си взех и шампоан на Макадамия, дано е хубав
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Аз съм дистрибутор на TianDe още от юни, от време на време си купувам по нещо. Изобщо не е задължаващо. Като да отидеш до магазина е. В почти всички по-големи градове има офиси така, че е съвсем улеснено.
    Направих си отварата с коприва. След още няколко измивания ще кажа има ли някакъв резултат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Наистина ли няма оказания? Странно. Ако не може да намериш ти давам резервен вариант от оказанията с Кюн: 15 минути мацаш корените и след това 35 минути дължините. Не знам дали при Макадамията е същото, но поне да имаш представа. Иначе и аз съм се ориентирала към Макадамията, но много медни тонове не мога да избера. Иначе колко % ти е оксиданта и в каква опаковка дойде: като мостра или в тубичка?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Наистина ли няма оказания? Странно. Ако не може да намериш ти давам резервен вариант от оказанията с Кюн: 15 минути мацаш корените и след това 35 минути дължините. Не знам дали при Макадамията е същото, но поне да имаш представа. Иначе и аз съм се ориентирала към Макадамията, но много медни тонове не мога да избера. Иначе колко % ти е оксиданта и в каква опаковка дойде: като мостра или в тубичка?
    Аз си взех медно русо и се надявам да няма червен отенък, на каталога изглеждаше хубаво.
    Не е мостра - в тубичка е 100 мл и има 2 оксиданта - 20 % си взех (два са, защото се води двойна боя). Иначе пише прочетете приложената листовка преди употреба, а листовка няма А изобщо не се сетих да питам в магазина.
    А иначе пише смесва се в съотношение 1:1.5 стандартно или 1:2.5 при super lift - какво трябва да рече това?

Голям фен Аватара на monroe999
    уф, не си увих косата добре и постоянно ми се разтичаше маската и седях по-малко от 2 часа........

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За да избегнеш оттенъците може да вземеш зелен коректор. Мисля, че супер лифт е за изсветляване, но не съм сигурна. Сега гледах в гугъл, боята на Макадамия много трудно я намирам, даже в сайта я няма. По - добре да питаш в рибката.

За да избегнеш оттенъците може да вземеш зелен коректор. Мисля, че супер лифт е за изсветляване, но не съм сигурна. Сега гледах в гугъл, боята на Макадамия много трудно я намирам, даже в сайта я няма. По - добре да питаш в рибката.
    Питах - 30 мин ми казаха. Иначе какво е зеления коректор. Нещо като тониращ шампоан ли ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Зеления коректор си е като боя за коса, в една тубичка е. Това е схемата. http://prikachi.com/images/651/4093651j.jpg

Зеления коректор си е като боя за коса, в една тубичка е. Това е схемата. http://prikachi.com/images/651/4093651j.jpg
    По парфюмериите и козметичните магазини има ли го ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не знам В златна рибка има със сигурност и в hair2007, чувала съм и за някакъв магазин на Алабин, но не съм от София и си нявмам на идея.

Не бях чувала за такова нещо. Знам го магазина на Алабин ще проверя там и в рибката, мерси много

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://zlatnaribka.com/category/korektori-530.html ето ги в сайта на рибката. По принцип не се слага цялата туба, а може би един два пръста, зависи какво е на указанието. Иначе, аз се спрях на 7.23 и 7.77, не знам коя още ще си взема. Оксиданта май ще е 9, 12 гори много /иронията е, че имам почти 1 литър от него/.

То зависи какъв ти е сегашният цвят на косата. Ако няма голяма разлика няма смисъл да си готиш косата с висок процент оксидант.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Така е, това са ми корените http://storage4.album.bg/282/imag064...8_30167304.jpg Грозна работа знам . Мен ме притеснява дали ще е достатъчно медно. В каталога изглеждат медни, а отделно не. Мисля да си направя 2 стъпковата протеинова терапия преди да се боядисам.

Утре като се боядисам ще ти кажа покривна ли е, че и на мен корените са ми същите Иначе би трябвало да те хване равномерно, тъй като видях цветовете, които си си избрала и ми се струват близки до естествения ти цвят. Ако може да се вярва на картинката в каталога естествено

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Чувала съм, че покрива и издържала доста, мен по - ме притеснява цветът: хем да е меден, хем да не е много светъл, хем да не е много тъмен. Претенции до небето :Д

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Здравейте, търся си Тривитаминол от някой онлайн магазин. Но тъй като съм в чужбина и не мога да намеря от къде да си поръчам с доставка чак до тук. Ако някой знае как, къде, много ще съм му благодарна Поздрави!
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane Виж мнението
    Здравейте, търся си Тривитаминол от някой онлайн магазин. Но тъй като съм в чужбина и не мога да намеря от къде да си поръчам с доставка чак до тук. Ако някой знае как, къде, много ще съм му благодарна Поздрави!
    Не мисля, ще се продава по интернет. Защо не кажеш на някой приятел/роднина, който живее в България да ти купи и да ти го прати.

На митницата как ли ще възприемат конските витамини
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми