- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
И аз откакто го ползвам ми е толкова мека и бляскава.Постоянно получавам комплименти за косата си.Много хора обичат да си играят/галят/пипат косата ми.И ме питат какво я правя.Даже са ме питали с какъв парфюм съм (въпреки, че не харесвам сладникави аромати, като този на маслото).
Голяма реклама му ударихме ама наистина е така.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Арганово масло?
Че ние имаме вкъщи, донесено от едно фармацевтично изложение, ама не мога да преценя колко да сложа и си омазнявам косата :д
Това на Наши наистина не омазнява. Въпреки че аз много внимавам да не си я омазня и все ме е страх да сложа повечко ;д Слагай в краищата мейби? След като имаш у вас, използвай го. Супер качествен продукт!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
здравейте момичета) отодавна не съм влизала тук, но успях да прочета всичките ви страници до сега
искам да ви попитам кое масло да си купя държа да е на икаров с мазна коса съм и стимуланта ми е на привършване та някакви предложения
Маслото от гроздови семена е подходящо за мазна коса и кожа. Ползвам го, доволна съм и е много мекичка после![]()
може би защото са по-евтини?
а в моя град има един единствен салон, който работи с марката, продават маслото, само ако си закупиш преса за 200 кинтаняма друг, проверила съм
И аз с малко въпроси днес. Може да е питано, но има ли разлика ако човек стои 3 или 24 часа с маска? Няма ли един период, в който косата си е поела всичко и да киснеш с маските е излишно? Друго: може ли да смесим тривитаминол с масло от гроздови семена? Ще стане ли номера тривитаминола да има ефект и едновременно да не се омазнява косата?
На мен ми се омазнява понякога, но винаги си губи от обема. Но искам дълга коса и се чудя какви смеси да правя. ;х
Бадемовото масло много помага, аз напоследък все с него си правех маски и всички казват, че косата ми е пораснала супер много.
Момичета, покрай вас наистина се мотивирах да си оправя косата, защото освен, че искам да ми порасне за да ми се изравнят пластовете, косата ми е много суха. Не я горя с преса, сешоара е ограничен до минимум, нооо пак си е суха. И след няколко месеца маски си е много по-добре, бях се отчаяла, нооо почнах да следя темата и се мотивирах.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И мен темата ме амбицира, особено това, че косата ми може да порасне много за година и като гледам какви хубави коси имат момичетата тук.
От сега нататък почвам маски сериозно с маските, да видим докъде ще стигна. В момента косата ми е толкова дълга http://storage4.album.bg/a77/imag075...8_30267539.jpg , дано след време да порасне доста.
п.с. извинявам се за глупавия бритон![]()
Ще ти порасне, аз за съжаление нямам снимка преди, защото не вярвах много, че тия маски ще имат ефект. Даже не се надявах толкова на растеж, колкото на това да не ми е толкова суха.
Наскоро излизах с едни приятелки, които не бях виждала от началото на октомври и те като ми видяха косата ахнаха, че ми била пораснала, била някак си по-различна... така, че мацки, продължавайте с маските!)))))))))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
YSMF,на ситни вафлички ли си?![]()
Аз пък тези дни ще си купувам пак от cъщото арганово масло от фризьорката и най-вероятно няма да издържа на изкушението и ще и кажа да ми подстриже суууупер малко връхчетата, защото 4 месеца не съм се подстригвала, но не знам.Може и да не се подстрижа. :/
Последно редактирано от strawberry88 : 01-06-2013 на 11:08
YSMF не е никак къса, и е плътнаИ блясък имаш и всичко
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
намазах се със зехтин в 10 сутринта и след малко мисля да влизам да се капя