.
Отговор в тема
Страница 56 от 102 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2530
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ъм...не!
    успокоих се ;д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    мда .. знам. Аз си го махам малко по малко с ножицата сама, но на фризьор не съм ходила още. Затова ми беше много странно, че по-добре изглежда от преди това. Приятелките ми казаха, че ако косата ми стане МНОГО яка и те ще си го купят
    може ли да пуснеш снимка на косата си защото мисля,че твоя не съм виждала ^
    може и такива от преди и след да ползваш маслото

Мега фен Аватара на strawberry88
    мда .. знам. Аз си го махам малко по малко с ножицата сама, но на фризьор не съм ходила още. Затова ми беше много странно, че по-добре изглежда от преди това. Приятелките ми казаха, че ако косата ми стане МНОГО яка и те ще си го купят
    И аз откакто го ползвам ми е толкова мека и бляскава.Постоянно получавам комплименти за косата си.Много хора обичат да си играят/галят/пипат косата ми. И ме питат какво я правя.Даже са ме питали с какъв парфюм съм (въпреки, че не харесвам сладникави аромати, като този на маслото). Голяма реклама му ударихме ама наистина е така.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Направих си маска от хума, кисело мляко, жълтък и масло от гроздови семена, ще постоя с нея поне 3-4 часа, ако не ме хванат лудите с тая кърпа на главата. Добре ли е?
    Следващия път може да добавя алкохол, за да увеличи ефекта?

Искам съвети
    Това как ви звучи?
    Щото ако не е добре, няма да се клепам повече. Цял следобед вонях на кисело мляко.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-05-2013 на 19:21

хмммм ... ще се снимам утре като се изкъпя след изправянето, ще намеря и някоя от преди

И аз откакто го ползвам ми е толкова мека и бляскава.Постоянно получавам комплименти за косата си.Много хора обичат да си играят/галят/пипат косата ми. И ме питат какво я правя.Даже са ме питали с какъв парфюм съм (въпреки, че не харесвам сладникави аромати, като този на маслото). Голяма реклама му ударихме ама наистина е така.
    ох да .. първите пъти като го използвах излизах с едно момче и така се сгуши в косата ми, зарови си носа и започна да я душка
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Арганово масло?
    Че ние имаме вкъщи, донесено от едно фармацевтично изложение, ама не мога да преценя колко да сложа и си омазнявам косата :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Арганово масло?
    Че ние имаме вкъщи, донесено от едно фармацевтично изложение, ама не мога да преценя колко да сложа и си омазнявам косата :д
    Няколко капки.Спокойно, не омазнява.Освен ако не го слагаш в домашни маски и по много, като мен. Иначе по малко по краищата и попива веднага.

Това на Наши наистина не омазнява. Въпреки че аз много внимавам да не си я омазня и все ме е страх да сложа повечко ;д Слагай в краищата мейби? След като имаш у вас, използвай го. Супер качествен продукт!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

здравейте момичета ) отодавна не съм влизала тук, но успях да прочета всичките ви страници до сега искам да ви попитам кое масло да си купя държа да е на икаров с мазна коса съм и стимуланта ми е на привършване та някакви предложения

Маслото от гроздови семена е подходящо за мазна коса и кожа. Ползвам го, доволна съм и е много мекичка после

Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    здравейте момичета ) отодавна не съм влизала тук, но успях да прочета всичките ви страници до сега искам да ви попитам кое масло да си купя държа да е на икаров с мазна коса съм и стимуланта ми е на привършване та някакви предложения
    Защо държиш да е на Икаров?

Голям фен Аватара на monroe999
    може би защото са по-евтини?
    а в моя град има един единствен салон, който работи с марката, продават маслото, само ако си закупиш преса за 200 кинта няма друг, проверила съм

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз с малко въпроси днес. Може да е питано, но има ли разлика ако човек стои 3 или 24 часа с маска? Няма ли един период, в който косата си е поела всичко и да киснеш с маските е излишно? Друго: може ли да смесим тривитаминол с масло от гроздови семена? Ще стане ли номера тривитаминола да има ефект и едновременно да не се омазнява косата?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    може би защото са по-евтини?
    Има много други евтини.Защо си мислите, че има само на Икаров и това от 30-40 лв.?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И аз с малко въпроси днес. Може да е питано, но има ли разлика ако човек стои 3 или 24 часа с маска?
    Има, естествено.
    А и от тривитаминола няма да ти се омазнява, спокойно.Поне аз не съм имала такива проблеми.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На мен ми се омазнява понякога, но винаги си губи от обема. Но искам дълга коса и се чудя какви смеси да правя. ;х

На мен ми се омазнява понякога, но винаги си губи от обема. Но искам дълга коса и се чудя какви смеси да правя. ;х
    Бадемовото масло много помага, аз напоследък все с него си правех маски и всички казват, че косата ми е пораснала супер много.

Момичета, покрай вас наистина се мотивирах да си оправя косата, защото освен, че искам да ми порасне за да ми се изравнят пластовете, косата ми е много суха. Не я горя с преса, сешоара е ограничен до минимум, нооо пак си е суха. И след няколко месеца маски си е много по-добре, бях се отчаяла, нооо почнах да следя темата и се мотивирах.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И мен темата ме амбицира, особено това, че косата ми може да порасне много за година и като гледам какви хубави коси имат момичетата тук.
    От сега нататък почвам маски сериозно с маските, да видим докъде ще стигна. В момента косата ми е толкова дълга http://storage4.album.bg/a77/imag075...8_30267539.jpg , дано след време да порасне доста.
    п.с. извинявам се за глупавия бритон

И мен темата ме амбицира, особено това, че косата ми може да порасне много за година и като гледам какви хубави коси имат момичетата тук.
    От сега нататък почвам маски сериозно с маските, да видим докъде ще стигна. В момента косата ми е толкова дълга http://storage4.album.bg/a77/imag075...8_30267539.jpg , дано след време да порасне доста.
    Ще ти порасне, аз за съжаление нямам снимка преди, защото не вярвах много, че тия маски ще имат ефект. Даже не се надявах толкова на растеж, колкото на това да не ми е толкова суха.
    Наскоро излизах с едни приятелки, които не бях виждала от началото на октомври и те като ми видяха косата ахнаха, че ми била пораснала, била някак си по-различна... така, че мацки, продължавайте с маските! )))))))))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

YSMF,на ситни вафлички ли си?

Аз пък тези дни ще си купувам пак от cъщото арганово масло от фризьорката и най-вероятно няма да издържа на изкушението и ще и кажа да ми подстриже суууупер малко връхчетата, защото 4 месеца не съм се подстригвала, но не знам.Може и да не се подстрижа. :/
    Последно редактирано от strawberry88 : 01-06-2013 на 11:08

YSMF не е никак къса, и е плътна И блясък имаш и всичко
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

YSMF не е никак къса, и е плътна И блясък имаш и всичко
    Дам!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    YSMF,на ситни вафлички ли си?
    О, не :Д Ако говориш за това по дължините - сянката на пердето е ;д
    Джоли, мерси )))

намазах се със зехтин в 10 сутринта и след малко мисля да влизам да се капя
    YSMF косата ми е с почти същата дължина и искам да е дълга

Banned Мега фен
    И аз с малко въпроси днес. Може да е питано, но има ли разлика ако човек стои 3 или 24 часа с маска? Няма ли един период, в който косата си е поела всичко и да киснеш с маските е излишно? Друго: може ли да смесим тривитаминол с масло от гроздови семена? Ще стане ли номера тривитаминола да има ефект и едновременно да не се омазнява косата?
    има разлика колко време стоиш,но 24 часа са прекалено много... до 7-8-9-10 часа - да,после не виждам смисъл... и не.. няма да стане номера ;Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си