- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
ако имаш мазна коса маската е ок.. и да,мед можеш да добавиш,оцет,ракия,какао,го рчица,кафе... абе все неща,които не омазняват ... ако ти е мазна в корените и суха в краищата можеш да правиш тази маска в корените и 4-5 пръста по дължината и отделно да мажеш с някакво масло останалото + връхчетата - зехтин или пшеничен зародиш ако ти цъфти косата
аз мислех да си спретна една много подхранваща маска,но в последствие ме хвана мързела,а и не съм в особено добро настроение... та намазах се със зехтин и ще видя колко ще стоя
Момичета какво мислите за тази маска против косопад: мед , жълтък , зехтин , сок от лук и ром ще има ли действие някакво
![]()
?
Аз след малко ще си намажа краищата с бадемово масло.Видях, че ми е останало малко и ще го изхабя.
Sad face :S Ще го мисля значи. ;д
Да питам тези, които ползват проф. шампоани дали са забелязвали следното нещо: проф, ми шампоани и тривитаминола не се спогаждат. Пробвала съм с всичките налични, които имам и маска с тривитаминол резултата е адски пърхут. Тривитаминол и обикновени шампоани е ок, проф. маски и шампоани пак е ок. но при проф. шампоан и тривитаминол не става о_0
момичета,каква маска да си забъркам вкъщи за сгъстяване на косата?![]()
Аз пък щях да питам тея с професионалните или био литрови шампоани дали след половината усещате същия ефект, както в началото? Нали знаете на обикновените като си купиш голяма опаковка как накрая не ти действа добре?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
какво мислите за маските на лорис хубави ли са ? Моя приятелка палзва и споделя че е доста доволна
ами предпочитам да е на икаров, пенеже вече ми омръзна да пръскам пари за скъпа козметика и да се разочаровам от резултата ! Докато етеричните им масла освен че ги използвам за коса, например рициновото им е много добро и за мигли и за коса и не само. Единствено аз ли мисля че българската козметика си заслужава,освен че е евтина и е много ефикасна.Досега съм използвала стимуланта,бадемовото масло,рициновото масло (за коса) масло за смесен тип кожа (лице) и ми допаднаха, но вие ако имате по-големи препочитания за БГ козметика, споделете![]()
на денис съм виждала даже смятам като ми се махне пърхота да пробвам шампоаните и маските им.Мама преди имаше маска на денис с жълта капачка тя за какво е ?
Ами .. на самата маска пише, че е за доста неща. За бърз растеж, плътност, блясък, против накъсване и цъфтене, възстановяване на суха и увредена коса и не знам си какво още, но е хубава.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
щом е за толкова много неща я взимам ще си правя домашен еластайзер
аз мисля да си сменя шампоана, сърби ме скалпа много от този на Денис вече... предложения? от тези масовите![]()
Аз се чудя дали да си взема шампоана Денис или да ми се откъснат 12-13 лв за шоколадовия на Ягодката![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имам шампоан на Денис (синия) и така си стои.Не ми харесва как ми става косата от него и мирише точно на веро за миене на съдове (гадна миризма) и така.Но другите може да са хубави.
ХАХХАХА на веро каза ;д на теб и маслото не ти харесва, а на мен ми харесва, но веро предполагам няма да ми хареса
От друга страна шоколааааааааад ... ама и 10лв отгорееее...![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more