.
Отговор в тема
Страница 57 от 102 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2530
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това как ви звучи?
    Щото ако не е добре, няма да се клепам повече. Цял следобед вонях на кисело мляко.
    ако имаш мазна коса маската е ок.. и да,мед можеш да добавиш,оцет,ракия,какао,го рчица,кафе... абе все неща,които не омазняват ... ако ти е мазна в корените и суха в краищата можеш да правиш тази маска в корените и 4-5 пръста по дължината и отделно да мажеш с някакво масло останалото + връхчетата - зехтин или пшеничен зародиш ако ти цъфти косата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Има много други евтини.Защо си мислите, че има само на Икаров и това от 30-40 лв.?
    и аз това се зачудих ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Бадемовото масло много помага, аз напоследък все с него си правех маски и всички казват, че косата ми е пораснала супер много.

Момичета, покрай вас наистина се мотивирах да си оправя косата, защото освен, че искам да ми порасне за да ми се изравнят пластовете, косата ми е много суха. Не я горя с преса, сешоара е ограничен до минимум, нооо пак си е суха. И след няколко месеца маски си е много по-добре, бях се отчаяла, нооо почнах да следя темата и се мотивирах.
    браво,честито че косичката ти се е съвзела.. иначе нали знаеш,че от време на време е хубаво да правиш почивка от маските ?

Banned Мега фен
    аз мислех да си спретна една много подхранваща маска,но в последствие ме хвана мързела,а и не съм в особено добро настроение... та намазах се със зехтин и ще видя колко ще стоя

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Момичета какво мислите за тази маска против косопад : мед , жълтък , зехтин , сок от лук и ром ще има ли действие някакво ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Момичета какво мислите за тази маска против косопад : мед , жълтък , зехтин , сок от лук и ром ще има ли действие някакво ?
    само заради лука мисля,че да... другите са си просто подхранващи

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз след малко ще си намажа краищата с бадемово масло.Видях, че ми е останало малко и ще го изхабя.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    има разлика колко време стоиш,но 24 часа са прекалено много... до 7-8-9-10 часа - да,после не виждам смисъл... и не.. няма да стане номера ;Д
    Sad face :S Ще го мисля значи. ;д
    Да питам тези, които ползват проф. шампоани дали са забелязвали следното нещо: проф, ми шампоани и тривитаминола не се спогаждат. Пробвала съм с всичките налични, които имам и маска с тривитаминол резултата е адски пърхут. Тривитаминол и обикновени шампоани е ок, проф. маски и шампоани пак е ок. но при проф. шампоан и тривитаминол не става о_0

момичета,каква маска да си забъркам вкъщи за сгъстяване на косата?

Аз пък щях да питам тея с професионалните или био литрови шампоани дали след половината усещате същия ефект, както в началото? Нали знаете на обикновените като си купиш голяма опаковка как накрая не ти действа добре?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

какво мислите за маските на лорис хубави ли са ? Моя приятелка палзва и споделя че е доста доволна

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Sad face :S Ще го мисля значи. ;д
    Да питам тези, които ползват проф. шампоани дали са забелязвали следното нещо: проф, ми шампоани и тривитаминола не се спогаждат. Пробвала съм с всичките налични, които имам и маска с тривитаминол резултата е адски пърхут. Тривитаминол и обикновени шампоани е ок, проф. маски и шампоани пак е ок. но при проф. шампоан и тривитаминол не става о_0
    няма такова нещо поне при мен...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от smil4eto Виж мнението
    момичета,каква маска да си забъркам вкъщи за сгъстяване на косата?
    ако преди ти е била гъста и от преси/маши или други външни/вътрешни фактори ти е оредяла просто прави маски ... също и чесъна помага,но не съм сиг. дали ще пробваш... иначе ако до сега не ти е била никога гъста няма как ;д

ами предпочитам да е на икаров, пенеже вече ми омръзна да пръскам пари за скъпа козметика и да се разочаровам от резултата ! Докато етеричните им масла освен че ги използвам за коса, например рициновото им е много добро и за мигли и за коса и не само. Единствено аз ли мисля че българската козметика си заслужава,освен че е евтина и е много ефикасна.Досега съм използвала стимуланта,бадемовото масло,рициновото масло (за коса) масло за смесен тип кожа (лице) и ми допаднаха, но вие ако имате по-големи препочитания за БГ козметика, споделете

Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    какво мислите за маските на лорис хубави ли са ? Моя приятелка палзва и споделя че е доста доволна
    Вземи си на Денис, не са скъпи и са хубави. На Лорис не са особено качествени.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

на денис съм виждала даже смятам като ми се махне пърхота да пробвам шампоаните и маските им.Мама преди имаше маска на денис с жълта капачка тя за какво е ?

Ами .. на самата маска пише, че е за доста неща. За бърз растеж, плътност, блясък, против накъсване и цъфтене, възстановяване на суха и увредена коса и не знам си какво още, но е хубава.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    НЕ!

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    НЕ!
    Ясна и категорична
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ми да.

щом е за толкова много неща я взимам ще си правя домашен еластайзер

Голям фен Аватара на monroe999
    аз мисля да си сменя шампоана, сърби ме скалпа много от този на Денис вече... предложения? от тези масовите

Аз се чудя дали да си взема шампоана Денис или да ми се откъснат 12-13 лв за шоколадовия на Ягодката
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз имам шампоан на Денис (синия) и така си стои.Не ми харесва как ми става косата от него и мирише точно на веро за миене на съдове (гадна миризма) и така. Но другите може да са хубави.

ХАХХАХА на веро каза ;д на теб и маслото не ти харесва, а на мен ми харесва, но веро предполагам няма да ми хареса
    От друга страна шоколааааааааад ... ама и 10лв отгорееее...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове