.
Отговор в тема
Страница 59 от 102 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2530

Пантерке, аз понякога слагам само бадемово масло- по дължината и в корените. Понякога слагам- мед, бадемово масло, кисело мляко и жълтък. Алкохол не слагам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И аз се остригах. Махнах цъфтежите, но в момента ми е супер къса хаха. Не мога да свикна.

Нищо, де. На мен за половин година ми расте с 2-3 сантиметра. Иначе, мисля да си купя и аз бадемово масло и като Надето се мотивирам

Маги, косата ти е прекрасна, сигурна съм, че и по-къса е супер!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Това ме заинтригува, наскоро пак си купих елсев, този с лъскавите частици, но следващият ми ще бъде явно Балеа.
    Ами да, пробвай го.А и е само 2 и нещо.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами да, пробвай го.А и е само 2 и нещо.
    Подариха ми лосион за тяло Балеа с кокос и мирише много яко, непременно ще пробвам този балсам.

Аз пък си взех лосин за тяла на Балеа с аромат на смокиня и шоколад. А между другото балсама е за боядисана коса (аз не съм с такава), но четох доста позитивни мнения и си го взех. ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Пантерке, аз понякога слагам само бадемово масло- по дължината и в корените. Понякога слагам- мед, бадемово масло, кисело мляко и жълтък. Алкохол не слагам.
    На мен са ми мазни корените, да не сгафя нещо?
    Значи... бадемово масло за растеж, така ли? А медът защо?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    И аз се остригах. Махнах цъфтежите, но в момента ми е супер къса хаха. Не мога да свикна.

Нищо, де. На мен за половин година ми расте с 2-3 сантиметра. Иначе, мисля да си купя и аз бадемово масло и като Надето се мотивирам
    о.О за половин година с 2-3 см ? моята за 2 месеца расте толкова.. сигурна ли си че не обърка нещо ?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А медът защо?
    Подхранва.

anonymous708973
    Guest
    Може ли тогава няколко варианта да ми дадете за подхранване (и растеж!)?

Дрийм, пусни снимка.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Алкохол, зехтин, жълтък, мед. Това ми е любимата. Подхранва страхотно. Алкохола изсушава, но не прекалено. Аз слагам една лъжица, щом си с мазна, можеш и две да сложиш предполагам.

Момичета, нещо за краища? Не искам кристали. Някакво масло, олио или каквото и да е, без отмиване го искам.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Дали мога да добавя стимуланта или бадемово масло за растеж или е добре те да се използват отделно?

Меда успяваш ли да го измиеш добре??

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичета, нещо за краища? Не искам кристали. Някакво масло, олио или каквото и да е, без отмиване го искам.
    Най-якото нещо евър! ;д

Дали мога да добавя стимуланта или бадемово масло за растеж или е добре те да се използват отделно?

Дам, два пъти с шампоан и си окей. Споко, пробвала съм и със захаросан, и с течен, не остава нито миризма, нито мазно, нито лепкаво по косата. Правила съм си я много пъти.

Иначе за стимуланта не знам, не съм ползвала :Д

Ягодке, мерси, обаче откъде да го намеря това?

Ягодке, мерси, обаче откъде да го намеря това?
    Фризьорски салон.Или ако не намериш такъв може да го поръчаш от интернет.

Окей, а в случай, че не го намеря, нещо, което мога да купя от нормален магазин има ли? :Д Или аптека? :Д

Окей, а в случай, че не го намеря, нещо, което мога да купя от нормален магазин има ли? :Д Или аптека? :Д
    Ами и Лореал видях, че имат някакво олио, но не съм го ползвала.

Не знам ако си направя така косата колко точно ще се увреди и после как ще изглежда ужас!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

Не знам ако си направя така косата колко точно ще се увреди и после как ще изглежда ужас!
    о_О .... само това ще кажа.

anonymous708973
    Guest
    Маските на суха или мокра коса ги слагате?
    Бадемовото масло - същия въпрос?

Banned Мега фен

ох.. ама на тебе доста неща не са ти ясни ...
    стимуланта самостоятелно е достатъчен,но нищо не пречи да го слагаш и в маски .... можеш да го държиш минимум 15 мин. и до няколко часа
    бадемовото масло си е масло като останалите... да,то доста помага за растежа,но си е масло и не е толкова силно ( като тривитаминола примерно) че да не може само.. т.е. и него може самостоятелно да си го ползваш или в маски

за подхранване според мен е задължително в маската да има жълтък и някакво масло..
    кисело мляко - изсушава т.е. хубаво е за мазна коса като твоята,за мекота,блясък и еластичност + подхранва
    всички масла - подхранват т.е. помагат за растежа,пшеничен зародиш - против цъфтеж,бадемовото няма специално действие,а просто подхранва,гроздовите семена - знаеш,регулира омазняването
    мед - за цъфтеж,защото освен,че подхранва е и за еластичност,откъдето по пътя на логиката помага против цъфтеж
    оцет - за блясък,също е подходящ за твоята коса
    алкохол - загрява и от там прави маската по-бързо ефикасна т.е. съставките по-бързо проникват
    сок от лимон за мазна коса е супер съставка
    хума - подхранва и много изсушава - внимавай !
    и ето ти едни примерни маски,но за да не си изсушиш прекалено косата трябва да има и някакво масло ( само рициново недей,че е много много много мазно и тежко масло)

примерни маски :
    1 : жълтък,кисело мляко,сок от лимон и бадемово масло/гроздови семки
    2 : кисело мляко,мед и някакво масло ( без зехтин.. абе не много мазно масло - гроздови семки,пшеничен зародиш,бадемово,арг аново,кокосово,от авокадо)
    3 : някакво масло + мед ( но тази е повече за дължината на косата)
    4 : кисело мляко,жълтък,мед,алкохол,со к от лимон + някое от маслата

естествено към всички тия маски можеш да слагаш и тривитаминол... количества не съм писала,защото не знам колко ти е дълга косата,но на око преценявай.. ако ти остане можеш да даваш на майка ти аз така правя.. иначе ако не искаш тривитаминол можеш от аптеката на ампулки да си взимаш вит.А примерно

п.с. забравих.. като правиш маска в която има мед,бъркай всичко,после добави меда и загрей маската,за да се стопи меда...

п.с.2 маските на суха коса по принцип - домашните ,купените на влажна
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-07-2013 на 10:52

Кажете някоя марка хубави, по-евтини масла. Нали казахте, че има други освен Икаров?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ох.. ама на тебе доста неща не са ти ясни ...
    Факт, много съм начинаеща. Благодаря за отделеното време!

Тъкмо се връщам от фризьора, разделих се с 5 пръста цъфтежи, но така е по-добре. Както си седях на стола, осъзнах ква патка съм... като се къдря с маша, захващам със шипка първо крайчетата и тогава навивам кичура, което е идиотско, откъдето и да го погледнеш. Друг начин обаче не виждам. Някой да сподели?

Купих си бадемото масло и масло с пшеничен зародиш. Понеже си мия косата 3 пъти на седмица, единият път ще се клепам с маска за подхранване и растеж, другите два - ще слагам на връхчетата пшеничен зародиш.
    Майка снощи стоя 1 час с арганово масло и днеска връхчетата й бяха като коприна!

Тривитаминолът ми е голям мерак, въпреки че косата ми расте бързо, обаче тооолкова ме е страх да не я омазня повече. Пък ще е по-ефикасен от витамин А. Ако си го купя, горе-долу какво количество слагам на маска спрямо другите продукти? Косата ми вече е 2-3 пръста под раменете... 2 супени лъжици? И ако има тривитаминол, да рискувам ли с друго масло?

Banned Мега фен
    ^ лелеее,НЕ... аз на моята коса слагам 1 сп.л ти 2 тръгна... 1 сп.л. само и масло не мисля,че ще ти е нужно.. можеш да правиш така : 1 път в седмицата маска с тривитаминол,в която единственото омазняващо е тривитаминола и слагаш по 1 лъжица,2рата маска в седмицата да ти е само някакво масло по цялата коса,а може и само по дължината,3тото миене без нищо и така

моята маша също е с щипки,но аз правя така: слагам машата до корените и с другата ръка навивам кичура около машата,пускам щипката,за да не държа с другата ръка кичура,стоя около 10-15 секунди и махам... така обаче къдриците стават по-малко по различен начин - може би баш къдрици си,а не букли
    при мен:
    ако защипя края на кичура и започна да навивам машата нагоре косата т.е. машата навивам по косата става по ето този начин: http://piperki.bg/uploads/offers/778/kydrene.jpg

а ако сложа машата до корените и навивам косата по машата става по-скоро така:
    http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_712970.jpg
    http://i.actualno.com/club.bg/files/...6d16a3f9b5.jpg

Banned Мега фен
    ^ дано да успееш да видиш разликата,че и аз не мога да обясня точно какво им е различното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си