- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Малко помощ? Една приятелка се чуди коя преса е по-хубава http://www.technomarket.bg/products/09081417/neo-hs-60 или http://www.technomarket.bg/products/...hilips-hp-8309 Казах й, че за толкова пари няма да са кой знае колко хубави, но тя си държи на нейното![]()
Хининовият шампоан придава ли някакъв оттенък на косата?^ втората
Philips си е Philips. Neo са турски и са пълни боклуци.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не,мия я с този продукт на 1-2 месеца.Иначе я мия през 2-3 дни,даже напоследък по-често.Хаха,съжалявам за надоразумението.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Една приятелка си изми косата веднъж с балсам погрешка и после и беше мазна.Та не мисля да пробвам.Има си и шампоани за къдрава коса.![]()
Имам http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html
и съм много доволна,ако си я купиш няма да съжаляваш.А и прави страхотни къдрици.![]()
Титинка, днес ходихме с приятелката ми да видим дали има маската на Селектив с глината. Ходихме в салон, където продават Кристиан ъф Рома и имаше един много симпатичен и готин гей с татус на кръста ;д който ни каза че нямат марката и защо точно това искаме и се нацупи сладко ;д бонбонка
И че , предложение откъде другаде можем да я намерим ?
Ако отидем в представителния магазин на Кристиан ъф Рома тук (който чак сега разбрах къде бил) дали ще я има, те Селектив не са тяхна марка .. ;/
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-14-2012 на 12:48
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вижте,възможно е,просто къдравите коси по правило са сухи и специално на моята,дори да и сложа много балсам,пак си изглежда супер.Просто си е до коса,това как ти се отразява.Друг въпрос е,че ако третираш така права коса,резултатът ще е покъртителен.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
С леко чуплива коса съм и слагам много балсам. Косата ми никога не е била мазна от него.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днес щях да си правя маска,ама ме хвана мързела и не си направих.![]()
Мацки, от 2 години се опитвам да си пусна косата по-дълга от раменете, но просто не става! Не ползвам често преси (преди ползвах, но пак не беше често), само когато се наложи.Преди една година реших, че ако не ходя на фризьор, тя ще порасне и после само леко връхчетата ще ми вземат... Е,да ама не.. Отидох на фризьор и фризьорката ми каза, че е доста изтощена и ще ми отнеме малко повече, но не позволих и тя ми я скъси само с 1см, след което на два пъти в рамките на 1,2 месеца сама си махах цъфтежите и още не мога да се отърва.. Плаче ми се. ;( Ползвала съм купени маски, ефектът е моментен, след това все едно не съм ползвала маска. Балсам ползвам-с него е същата работа. Сменям си шампоаните постоянно, за да не ми се омазнява косата, но уви. Ползвах кристали на biopharma, може би съм доволна от тях. Веднъж ползвах ампули с плацента на Denise, но ми се струва едно нищо-една вода в ампулка и се отказах. Последно време ползвам и хининова вода, която знам, че е боклук ама не издържам вече.. Мисля да си взема спрей без отмиване за силно увредена коса на Gliss kur ама не се решавам все още.. Помогнете ми! Искам здрава и дълга коса, да не е изтощена и със сухи краища.. Препоръчайте ми нещо, което действа бързо, без значение домашна маска или каквото и да е. Благодаря, предварително!
Този спрей на Глис (ако говориш за черния) не очаквай да е нещо вълшебно, аз го ползвам чат-пат. Купи си стимулант на Икаров, той помага за заздравяването на косата и по-бързия растеж, прави домашни маски с жълтък, кисело мляко, мед. И ако краищата са изтощени, цъфтящи и тн ги отрежи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
най-добре за подхранване си прави домашни маски, а щом искаш да порастне, слагай стимулант на Икаров или тривитаминол
сериозно ?! ползвала си толкова продукти,но не си си правила домашни маски ? от домашните маски по-хубаво няма... повярвай ми казва ти го човек,който си е купувал доста козметика за коса
И аз, както повечето, нямах време за домашни маски и постепенно ползвах тези различни козметични боклуци. Първо се почна от една хининова вода и след това всички глупости. Между другото ползвах стимуланта за коса на Икаров (една опаковка), но го спрях. Аз не откривам никакъв ефект, каквото и да ползвам. Съсипана съм... Благодаря ви много, изключително много. Започвам с домашните маски и със стимуланта за коса на Икаров. Ще видим дали ще има резултат, ще споделя, а през другото време ще продължавам да следя темата.
П.П. Да, става въпрос за черната серия на Gliss, ама нали много го хвалеха и..![]()
Спрея на Глис го ползвах колкото да си разреша лесно косата, добър е в това отношение, но не мисля, че ще ти направи косата здрава, хубава и дълга. Най-добре си прави маски с тривитаминол 1 или 2 пъти седмично. Примерно: тривитаминол, зехтин, жълтък и мед. Купи си шампоан и балсам/маска от фризьорски салон/дистрибутор за предпочитане професионални разликата е огромна, а като цена почти няма разлика. Кристали също. Не съм съгласна за ампулите не са просто вода в ампулка, но трябва малко повече постоянство, а не само веднъж. Не съм пробвала на Денис, но момичетата ги хвалят.