.
Отговор в тема
Страница 6 от 102 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2530
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    А да попитам - ако си направя косата с къна и я изправям ще си е като преди ли? Демек ще се изправя ли по-трудно?
    някой може ли да помогне?

Ей, тези цъфтящи краища
    Косата ми не е суха, слагам и кристали, мажа краищата със зехтин.. НО! тя пак цъфти. Вчера ходих да се подстригвам и минах през магазина да си купя маската на Шаума против цъфтеж с арганово масло.. Надявам се да има ефект. Нито си третирам косата с преса... незнам защо така става

А да попитам - ако си направя косата с къна и я изправям ще си е като преди ли? Демек ще се изправя ли по-трудно?
    уау, не съм чувала за такова нещо :O
    майка ми се къносва от 3 месеца и не е имала проблем с изправянето.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Няма да се изправя по-трудно, може просто да е по-изтощена

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Ей, тези цъфтящи краища
    Косата ми не е суха, слагам и кристали, мажа краищата със зехтин.. НО! тя пак цъфти. Вчера ходих да се подстригвам и минах през магазина да си купя маската на Шаума против цъфтеж с арганово масло.. Надявам се да има ефект. Нито си третирам косата с преса... незнам защо така става
    Маслото от пшеничен зародиш е против цефтеж, колко ти е дълга косата?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Къносването няма да ти попречи на изправянето.Къната изсушава косата,така,че ако ти е суха по-добре не се къносвай,че ще изглежда много изтощена и неподдържана.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dobbyy Виж мнението
    Суха и изтощена! И аз не знам от какво..
    Днес си направих първата маска, която ми препоръчахте. Стоях около 2 часа с нея. Ще кача снимка, както обещах, но още не съществува такава. :P
    Щом е суха недей да ползваш Себорала,който ти препоръчах.

Голям фен Аватара на monroe999
    сега ще си направя маско от един жълтък, малко мед, сок от лимон и масло от пшеничен зародиш на Икаров
    мислех да добавя и кисело мляко, но от него много ми мирише косата...
    зехтин имам някакъв екстра върджин се води, но не е хубав и не мисля да слагам от него
    така добре ли е? и да слагам ли в корените или само по дължината?

Мхм мерси, защото така ми казаха? А след колко време се отмива?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако е качествена не се отмива и трябва да чакаш да ти израсте нова коса или да се подстpижеш.Така, че внимавай, защото няма връщане назад.

Град
    Луната
    Не се отмива, поне аз, когато ползвах черна къна някаква индийска беше не падна докато не я отрязах, е поизмива се цвета , но сложиш ли си го тва нещо на косата, колкото и ще да я миеш няма да се върне твоя цвят, особено пък, ако е черна. На всичкото отгоре къната цапа първите дни след къносването и на мен ми цапаше хавлиите и отделно като се изпотя през ноща ми се боядисваха и калъфките

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    сега ще си направя маско от един жълтък, малко мед, сок от лимон и масло от пшеничен зародиш на Икаров
    мислех да добавя и кисело мляко, но от него много ми мирише косата...
    зехтин имам някакъв екстра върджин се води, но не е хубав и не мисля да слагам от него
    така добре ли е? и да слагам ли в корените или само по дължината?
    Сложи поне още едно омазняващо нещо. Какво му е на зехтина? Слага се в корените и по цялата дължина

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Ей, тези цъфтящи краища
    Мацвай по малко пшенично масло.Моята коса така не вижда цъфтеж по 2 месеца..чудо направо.
    Между другото бях чула,че точно тази серия на Шаума има силикон..

Искам да ви питам как го отмивате зехтина? Аз си сложих само в краищата вчера, защото ми е суха косата и уж слагах 2 пъти шампоан и тн..на сутринта косата ми беше мнг мазна и гадна. :х
    Иначе попринцип си правя маска с лимонов сок, мед, зехтин и жълтък и косата ми е доста по-добре. Скоро ще ходя да ми вземат връхчетата и ще се снимам да кажете как е.

Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Искам да ви питам как го отмивате зехтина? Аз си сложих само в краищата вчера, защото ми е суха косата и уж слагах 2 пъти шампоан и тн..на сутринта косата ми беше мнг мазна и гадна. :х
    Аз принципно си слагам зехтин по цялата дължина на косата, защото ми е суха, отмивам го с шампоан и после ми е супер, изобщо не остава мазно. Не знам, да не би да не си разпенила шампоана хубаво?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

никой не ме отрази, та в крайна сметка сложих мед, жълтък, сок от лимон, масло от пшеничен зародиш и кисело мляко, нанесох маската на суха коса в корените и после по цялата коса и ще седя поне един час, то може ли някой да ми каже добре ли е тази маска?

И аз съм си слагала супер много зехтин и го отмивам без проблем.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз съм си слагала супер много зехтин и го отмивам без проблем.
    +1.
    Ягодке,в новите козметички похождения гледах някакъв шампоан си постнала (ако не ме лъже паметта ) Я сподели това-онова за него,моля те.

А по колко време седите със зехтина? Иначе търках доста и пак резултатът беше доста мазна коса като изсъхна, а моята винаги е била мнг суха. Мисля вече да добавям само в маската 1-2 с.л.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    никой не ме отрази, та в крайна сметка сложих мед, жълтък, сок от лимон, масло от пшеничен зародиш и кисело мляко, нанесох маската на суха коса в корените и после по цялата коса и ще седя поне един час, то може ли някой да ми каже добре ли е тази маска?
    А бе ти изобщо четеш ли? Вече за 2ри път забелязвам, че изобщо не четеш мненията

Град
    Луната
    А по колко време седите със зехтина? Иначе търках доста и пак резултатът беше доста мазна коса като изсъхна, а моята винаги е била мнг суха. Мисля вече да добавям само в маската 1-2 с.л.
    Аз се мажа само със зехтин в корените и по дължината и се отмива без проблем само с шампоан и то от един път. Сега съм се намазала с новите ми масла от жожоба и кокосово, добавих и малко зехтин и ракия и ще видя какво се е получило, доста е мазничко, ама косата ми има силна нужда от това

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    +1.
    Ягодке,в новите козметички похождения гледах някакъв шампоан си постнала (ако не ме лъже паметта ) Я сподели това-онова за него,моля те.
    Купих го пак от тоя био магазин и ХИЧ не ми харесва! Прави ми косата твърда и заплетена.Съжалявам, че не си взех пак на Faith in nature.

Може ли снимка или линк,за да го имам в предвид?

уф, много се извинявам, наистина гледах уж, не съм видяла, съжалявам, вече ще бъда по-внимателна
    ами някакъв по-евтин е и не ми изглежда много хубав

Аз някой път и само зехтин слагам, и то доста.. сякаш косата ми го изпива.. 2 с.л не ми стигат да си намажа само връхчетата...
    Иначе стоя минимум 1 час, но гледам като си правя маска да имам повече време... седяла съм и по 4-5 часа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си