- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Мисля че е дала косата си на момиченце болно от рак.. Но е вярно че можеше по друга къса прическа да си избере.
А кокосовото масло на кокос ли мирише? Поне малко от миризмата остава ли?
Бтв. аз съм доволна от шампоана на тианде
Направих си маска с тривитаминол,мед,кисело мляко.. ще преспя с нея,но още сега усещям как се разтичаНе искам утре като стана да е ...
Какво да си сложа,за да не се разтича?
Мисля скоро да се разровя из някой магазин за преса, че моята спря да работи.. в смисъл, че я включвам и не се затопля, пък свети![]()
Последно редактирано от yoLo0 : 11-24-2012 на 21:50
Здравейте ! Искам да попитам за тривитаминола има ли действие и странични ефекти и горе-долу колко време се държи ?
^^ Странични ефекти няма поне при мен. Първите 2-3 пъти ти падат малко повече косми, докато си нанасяш маската и си я измиваш. Но това са мъртви косми, които са щели да паднат. Държи се поне 2 часа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
При мен като странични ефекти мога да кажа, че първия път, в който го ползвах ми падна много коса /може би просто е трябвало да падне, за да си действа тривитаминола на чисто/, на следващия ден имах изникнал косъм по средата на челото /бурна радост - тривитаминола действа/, ако сбъркам пропорциите кисело мляко/тривитаминол, косата ми става адски мазна. Иначе го държа два часа.
Искам да попитам за продукт за изравняване на тена на лицето за МНОГО светла кожа. Искам нещо, което да прикрие малки следи от пъпки, да изравнява, но да не запушва порите и да матира. Пробвах бб кремовете на гарниер и мейбълийн - прекалено светли и оранжевеещи са ми.![]()
^^ И на мен това ми е проблема, тенът на лицето. Но ходя на козметик редовно и имам промяна определено (пу-пу да не ми е уроки). Този месец ще ходя три пъти на микродермабразио. Козметичката ми препоръча да не ползвам фон дьо тени, пудри и тн.
Но ако искаш за отделни петна, може коректор.
Но за Гарниер и Мейбълийн няма добри отзиви. Вземи си нещо по-стойностно.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
То как да прелееAз само веднъж съм спала с маската, също не бях успяла да се изцапам
![]()
Мен ме е страх от козметичките в града ми.Едно момиче дойде като ритана в лицето, на огромни рани, но обясняваше, че това е нормално била дала 60 лева. Аз лично не бих си го причинила, най - малко на кожата ми всичко, колкото и дребни си личи. Калпазанка ми беше писала за един крем, но не съм сигурна дали ще е подходящ, защото само около устата ми е по - тъмно, не са пигменти петна. Иначе не знам кои са стойностните продукти в това отношение и ще ми трябва помощ
Край на спама.
Иначе сега забелязах колко ми е пораснала косата от лятото на 8 клас, където ми хрумна гениалната идея да се мъкна като Риана, на която бях фенка - 25 см. имаИ да питам: ползвали ли сте http://zlatnaribka.com/category/forc...osata-249.html ? Косата ми пак почна да се накъсва, рязане не и мърда, но ми трябват мерки за по - нататък.
^^ Би ли си споделила пропорциите за кисело мляко и тривитаминол? Аз сега ще си правя маска с тях и ракия, жълтък + капки газ.
А иначе за козметика. Не знам от кой град си. 60лв е много. Тук са поне по 30-35, има и по-скъпи де. Няма как да не излезеш с зачервено лице, все пак те е стискала. При старата ми козметичка имах зачервявания 1-2 часа, но при тази излизам с идеална кожа. А имам много черни точки и доста ме стиска, въпреки това излизам с идеално чисто и сияйно лице. Много се радвам, че я открих.
Аз я правя лъжица и половина кисело мляко и толкова тривитаминол, гледам да са наравно. Миналия път прекалих с тривитаминола и нямаше отмиване.
Иначе съм от малък град, но за мен не е нормално да ходиш като бит, не просто зачервен, а на рани и следи от нокти.
Ужас е значи тази. Мразя ги такива козметички, които не разбират от нищо, а ти вземат сума пари за един час и ти правят още по-зле лицето.
Значи и аз по равно ще сложа тривитаминол и мляко. Мерси.
Направих си. Явно киселото мляко дойде повече и стана млечна маскаБеше ме страх дали ще мога да я отмия после ама нищо. Само да не ми се разтече, че нямах какао да сложа вътре.
Точно това направих и аз, после трябваше да се къпя пак, защото не можах да я измия.
Който си търсеше светъл BB крем, от азиатските има много много добри попадения за хора като нас със по-светла
кожа. Ако можеш да пазаруваш през ebay те съветвам да си поръчаш мостри и да пробваш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
направих си пак същата маска... ще стоя няколко часа.... иначе ми остана тривитаминол още за 1 маска и после мисля да си довърша стимуланта и да направя почивка
Дами, добре ли ще е да направя една маска просто от хума и зехтин?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^Аз бих използвала хумата за измиване вместо шампоан.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес съм се намазала със стимуланта на Икаров, зехтин, кисело мляко, мед и ракия. Миризмата просто ме убива. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en