.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Направих си вчера следната маска: жълтък, тривитаминол /оказа се, че сме имали/, мед, бадемово масло, кисело мляко, оцет. Подходяща ли е маската за растеж или да пробвам друга комбинация?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Направих си вчера следната маска: жълтък, тривитаминол /оказа се, че сме имали/, мед, бадемово масло, кисело мляко, оцет. Подходяща ли е маската за растеж или да пробвам друга комбинация?
    всяко нещо подхранва,следователно,вся ко нещо е за растеж +- други функции на някой съставки !!!

едит: това трябва в началото на другата тема да го сложа с голям шрифт

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Подходяща е, разбира се.

пак съм аз :Д ходих на дерматолог поради болки в скалпа и ми каза, че е било заради силно дърпане и оптягане демек заради пресите и грубото решене обаче забравих да я питам дали мога да се боядисам и да ползвам тривитаминол след като имам този проблем все още с болките иииииии реших да питам случайно дали знаете ако се боядисам и ползвам тривитаминол дали ще ми стане нещо :Д:Д:Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monieta Виж мнението
    пак съм аз :Д ходих на дерматолог поради болки в скалпа и ми каза, че е било заради силно дърпане и оптягане демек заради пресите и грубото решене обаче забравих да я питам дали мога да се боядисам и да ползвам тривитаминол след като имам този проблем все още с болките иииииии реших да питам случайно дали знаете ако се боядисам и ползвам тривитаминол дали ще ми стане нещо :Д:Д:Д
    Според мен не рискувай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си