.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Според мен изчакай да ти се изравнят по-дългите пластове, защото ако се подстрижеш много късо ще си като пуделче Имам една позната, която се подстрига до раменете някъде и всеки ден трябваше да се изправя. Косата й във момента не прилича на нищо
    А ти защо се подстрига на пластове? Така си си искала още от самото начала, да видиш как е, или просто си видяла на някое друго момиче как стои?
    Защото винаги съм била с една и съща прическа и идках промяна.Също е обем исках ама тц. Какво си мислех с тези пластове не знам...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защото винаги съм била с една и съща прическа и идках промяна.Също е обем исках ама тц. Какво си мислех с тези пластове не знам...
    Преди да се подстрижеш на пластова косата ти до къде беше ?

Бтв, мноого съм доволна от балсама на белеа с арган.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Преди да се подстрижеш на пластова косата ти до къде беше ?

Бтв, мноого съм доволна от балсама на белеа с арган.
    Супер.И аз ще го пробвам някой път.А колко струваше?
    Иначе ето косата ми преди: http://prikachi.com/images/187/5779187m.jpg и http://prikachi.com/images/188/5779188V.jpg
    Не ми е била дълга никога, но формата повече ми харесваше от сегашната.Между другото забелязax, че на абсолютно всички снимки, които съм качвала в темата, съм с пижами. Не е нарочно. ;x
    Последно редактирано от strawberry88 : 01-24-2013 на 17:43

Супер.И аз ще го пробвам някой път.А колко струваше?
    Иначе ето косата ми преди: http://prikachi.com/images/187/5779187m.jpg и http://prikachi.com/images/188/5779188V.jpg
    Не ми е била дълга никога, но формата повече ми харесваше от сегашната.Между другото забелязax , че на абсолютно снимки, които съм качвала в темата, съм с пижами. Не е нарочно. ;x
    200ml 3 и нещо.
    А ти как обясни на фризьорката да те подстриже, че не се харесваше толкова ? Сега се колебая още повече дали аз да не подстрижа. ;д

200ml 3 и нещо.
    А ти как обясни на фризьорката да те подстриже, че не се харесваше толкова ? Сега се колебая още повече дали аз да не подстрижа. ;д
    Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости. И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |( Друг път.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Здравейте момичета За първи път пиша тук ... искам да ви питам дали използвате маслата на Икаров ? Според вас хубави ли са ? Аз в момента използвам само арганово масло, но ми остава много малко, а няма да мога да си купя в момента същото (не съм в родния си град и честно казано не знам къде да го търся във Варна :Д) и се чудя дали това на Икаров е качествено ?

Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Здравейте момичета За първи път пиша тук ... искам да ви питам дали използвате маслата на Икаров ? Според вас хубави ли са ? Аз в момента използвам само арганово масло, но ми остава много малко, а няма да мога да си купя в момента същото (не съм в родния си град и честно казано не знам къде да го търся във Варна :Д) и се чудя дали това на Икаров е качествено ?
    Не е от най-качествените, но за цената си е добре, да.Ползвала съм. И почти всички в темата ползват.

Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости. И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |( Друг път.
    ако питаш мене негърките дето са баш баш къдрави, са точно на черта. И е едно такова обемно и навсякъде :Д

divacheee масла на Икаров има в почти всяка аптека, препоръчвам ти да отидеш и в Елитис - над гарата , срещу Планет. Метро-то на козметиката :Д Има и голям Елитис в Трошево. То е баш хипермаркет вече, ама на мен ми е малко далеч. Пък това арганово, което ти показваш, не съм виждала, но може да си намериш на друга марка. Примерно Nashi.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Една от миналото ми училище имаше коса къдрава като твоята и беше на пластове. Стоеше много яко, но и беше някъде една педя под сутиена. А ти ли беше ползвала балсама на Белеа с кокос? Какво ще каже кажеш за него ? Имаше и един специално за тъмни коси.

Една от миналото ми училище имаше коса къдрава като твоята и беше на пластове. Стоеше много яко, но и беше някъде една педя под сутиена. А ти ли беше ползвала балсама на Белеа с кокос? Какво ще каже кажеш за него ? Имаше и един специално за тъмни коси.
    Да, аз.Страшно доволна съм, а и е супер евтин.Два и нещо беше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си