.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости. И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |( Друг път.
    Една от миналото ми училище имаше коса къдрава като твоята и беше на пластове. Стоеше много яко, но и беше някъде една педя под сутиена. А ти ли беше ползвала балсама на Белеа с кокос? Какво ще каже кажеш за него ? Имаше и един специално за тъмни коси.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Една от миналото ми училище имаше коса къдрава като твоята и беше на пластове. Стоеше много яко, но и беше някъде една педя под сутиена. А ти ли беше ползвала балсама на Белеа с кокос? Какво ще каже кажеш за него ? Имаше и един специално за тъмни коси.
    Да, аз.Страшно доволна съм, а и е супер евтин.Два и нещо беше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си