Здравейте на всички, по принцип не пиша мнения в темата, но често я чета. Но за мое голямо съжаление ми се наложи да поискам помощ от всички вас които обичат да си поддържат косата.Та проблема ми е следния, имам много увредена коса, под много имам предвид изправяне всеки ден и сушене със сешоар след всяко къпане в продължение на 2-3 години. По принцип косата ми е суха в краищата и мазна в корените, стърчаща е и точно заради това я изправям толкова често.Фризьорката ми винаги ми е казвала да спра с пресата ако искам да остана с коса но аз така и не я послушах и продължавах да си я ползвам, а върха на идиотщината ми беше да я довърша буквално със ретро преса, след това къдрене косата ми започна да пада цели кичури от нея и ми изкара ангелите.Молбата ми към вас е да ми помогнете ако можете и да ми кажете как да си я пооправя разбира се с намаляването до минимална употреба на преса.Използвала съм маската с тривитаминол и до някоя степен съм запозната с домашните маски но искам да ми кажете от кои сте най-доволни и също така да ми предложите шампоан,балсам,ампули или каквото там се сетите.