.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Значи тая кератинова терапия е ако имаш бал, нова година или рожден ден :Д Не знам кви 500 леа ше им давам, след като намерих в нета тая преса да си купя беше към 150лв. + продуктите максимум до 250 да откараме, и то не еднократно да ми я направят, а да си ги имам и да си правя от време на време. Ебати печалбата дето ще развият тея хора :Д

Негърът беше любовта на живота ми T.I.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Значи тая кератинова терапия е ако имаш бал, нова година или рожден ден :Д Не знам кви 500 леа ше им давам, след като намерих в нета тая преса да си купя беше към 150лв. + продуктите максимум до 250 да откараме, и то не еднократно да ми я направят, а да си ги имам и да си правя от време на време. Ебати печалбата дето ще развият тея хора :Д

Негърът беше любовта на живота ми T.I.
    Ммм да може би другата сума я плащаш за труда им и затова,че ще ти я напряват по-прецизно като професионалисти и аз не знам. Ох,Т.И , цели имeна ,моля.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ммм да може би другата сума я плащаш за труда им и затова,че ще ти я напряват по-прецизно като професионалисти и аз не знам. Ох,Т.И , цели имeна ,моля.
    Абе я бе! Айде да правим партия - купуваме една студена преса, една перлена ремингтън или нещо подобно , качествени продукти и отваряме салон за терапия и изправяне. Няма ножици - нямаме нужда от фризьорски сертификати

Ти Ай бе?! Clifford Joseph Harris Junior ако ти е по-ясно така :Д stage name T.I. also known as T.I.P.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Абе я бе! Айде да правим партия - купуваме една студена преса, една перлена ремингтън или нещо подобно , качествени продукти и отваряме салон за терапия и изправяне. Няма ножици - нямаме нужда от фризьорски сертификати

Ти Ай бе?! Clifford Joseph Harris Junior ако ти е по-ясно така :Д stage name T.I. also known as T.I.P.
    Много съм зле. Сетих се вече,мерси . И за предложението съм съгласна ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си