Споко...не съм някоя скука дето по цял ден седи вкъ6ти и дето няма 4увство за хумор.По принцип съм доста забавна и предизвиквам симпатии към хората.Но нямам фр.Като бях към 5 клас бях мн отворен 4овек,но не отворен като надут ами разговарях със вси4ки и т.н.Само 4е тогава ми се слу4и 1 не6то което обърна доста не6та.Гре6ка..исках да кажа 2 не6та:
1)5 клас си имах големи неприятности с едни мн отворени и надути моми4ета от по горните класове- 7-8 клас.Аз ни6то не им правех но те ме нацелиха и у4или6тето ми е доста малко и ги виждах твърде 4есто и само ме дразнеха и т.н.Сега на вас не ви зву4и мн гадно но за мен това беше истински КОШМАР.Това трая 1 у4ебна година но ме направи мн затворена,срамежлива,необщ ителна и т.н.И ве4е 6-7 клас като моите фр взеха да ходят на дискотеки и си правеха нови фр и т.н. аз не ходех 6тото ме беше страх от тези моми4ета които толкова ме тормозеха като по-малка.И така си останах...
2)6 клас харесвах едно мом4е и други просто не виждах.всъ6тност аз не съм грозна..имам сравнително добра фигура но изпусках мн възможности заради него.сега съм за 8 клас и това мом4е напълно ме мрази.Сега ми е толкова мъ4но...за това 4е толкова време изгубих за него.Но проблемът е 4е все о6те го харесвам...

И така сега съм на 14 и положението ми е следното:о6те не съм имала по-сериозно гадже и съотвтено не съм се целувала.Нямам по4ти никакви фр с които да излизам ве4ер..имам само една фр с която си споделям разни не6та само 4е тя никога не излиза а пък аз за разлика от нея кипя от живот и обожавам да излизам и да се кефя на живота.Само 4е няма с кого...за6тото позволих тези две не6та да провалят тази 4аст от живота ми.Вие 6те си кажете-айде бе ти си на 14 живота е пред теб колко нови хора 6те сре6тне6 и т.н.Ами кажете го ако искате...но едва ли някой 6те разбере какво 4увствам и колко ми е гадно..Знам 4е не можете ни6то да направите но аз не си водя дневник и просто имах нужда да си излея мъката.Благорая на вси4ки които про4етоха това.Сега се 4увствам по добре