- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Блокирана карта за градски...И с'я к'во?
Следната ситуация:
Трябвало е да си заредя картата за градския (всъщност за метрото) преди седмица някъде и днес хората от ГДБОП ми я блокираха.
Идеята ми е - сега, ако не си платя 20-те точки да ми я деблокират ще ми дойдат ли 200 лева с данъците? Или просто ще си остане блокирана и всички ще продължим да си живеем по старому, диви и щастливи?
Щото честно да ви кажа съм по-склонна да напусна държавата отколкото да ги дам тези пари, конкретно за това. (Хах.)
О, забравих, че тук няма софиянци. :/
Ами принципно се води, че след някакво неопределено време ти изпращат акт за 100(или 200)лв, който ако не го платиш се завежда дело и става мазаница..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Има ли вариант да отида в някой пункт за продажба на карти и курове, да кажа, че са ми я откраднали барабар с портмонето (в което слава богу не е била личната ми карта)? Ще стане ли? :/
Ба ли му майката, като ги знам колко са смотани може и да се вържат. Написана ли ти е глоба за 20 лв смис тва листчето с имена, простотии и разни други лайна?
Епа пробвай.. колко му е :д а кво като е с имена и глупости? Те откъде знаят, че са я блокирали преди да я "изгубиш".
Малко не виждам откъде ще гепиш ток за флекса иначе приветствам идеята![]()
Абе ти си отключи колата пък те боли кура за тия дали ще ти искат пари за скобата.. така или иначе циганетата ги крадат и им ги продават обратно
Моля ти се, половината ми познати карат без книжки, а другата пияни и друсани, пък ти да преебеш няква скоба се страхуваш.
Викни някви цигани с каручка и им дай 5 лева да ти го свършат, ако не искаш да си цапаш ръцете.
Снимай ги и като дойдат пичовете да те хокат за скобата им пусни видеото.. Даже можеш да сложиш неква чалгийка да звучи
Да де ама има доказателство, че той не я е пипнал а само е въртял гюбеци като бесен докато му свършат работата
Аз с тази глоба съм си седяла 1-2 години и нищо не стана :д
И щом има име номера с изгубената карта няма да стане, че даже и 1 левче за нова карта ще трябва да платиш :/