- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
Съдейки по твоите мога да ти кажа, че ама грам достойнство не ти остана.
Целият форум ти се възхищава що за дебилен тип си.
Знам много добре как се пише ниЗша, нарочно го пиша така, чакам да ми обясниш защо го написа точно така. Щот дори си има книжовно определение, умнико.
Ще спечелите изборите .. Хм, давай, не ме вълнуват особено, ти няма да станеш повече човек, нито пък нещо ще излезе от теб.
Аз смотана не съм, случайно не на мен се смее цял форум.
Пак ще се повторя, белким схванеш за какво става въпрос. Ама така като те гледам въобще не ти сече пипето. Написах го точно така защото така се пише. А ти се пробва да ме поправиш ли нещо, цитирайки го с главно З? Абе ти наистина си много смотана?![]()
Ямбол е развит град, защото всички хранителни вериги с евтина стока имат магазини там?
И се пазаруват мощно гурме кренвирши от 49 стотинки...
Ей, заради такива лайнари като тоя боклук славата на БМВ в България е на циганска кола. Щото само цигани я карат. Чак ме е срам, че съм въртял 2 такива.
И от кога БМВ е символ на богатство? АХаХах, едно време беше бял мерджан![]()
по-скоро въпроса е дали точно Е46-цата е символ на някакво богатство...
Welcome to the Jungle...
Почти прочетох всичко. Значи да кажем, че София и Варна, където има много цигани, са западащи градове лишени от развитие.
Да предположим също така, тъй като и в Правец има Била, Кауфланд, Лидл и т.н. е един от великите развиващи се градове.
Стара Загора, която можеш да прекосиш пеша за половин час с 2 мола е българският New York.
Така въоръжени с тези нови знания от доказаните твърдения, споменати в началото на коментара, можем да предположим, че развитието се осъществява там където има по-малко хора. Все пак от години се отчита преселение на народа към най-големите градове(София, Варна, Пловдив, Бургас) и това оставя по-малките областни центрове с високо интелигентни, реализирани личности, които макар и малко са в състояние да постигнат много в родния си град или област.
Освен това вече видяхме, че липсата на цигани е доказателство за прогрес и просперитет на един град. В такъв случай селото ми, където има 1 семейство цигани състоящо се от 4 личности трябва да се развива със скороста на светлината.
Реално погледнато определението за проспериращ град зависи от клоновете на известните вериги хипермаркети. Няма абсолютно никакво значение от промишлеността или земеделието, които се осъществяват на територията на града или в областа, където той се намира. Това е заблуда!
Колкото до богатството, като изключим факта, че това е доста разтегливо понятие, можем да предположим, че наличието на кола и апартамент, чието съществуване не е доказано, автоматично определя собственика им като богаташ и реализиран в личностен, социален и кариерен аспект. Общата култура и ценностната система на въпросната личност не играят никаква роля. Нивото на интелигентност, образованието и възпитанието са маловажни бонуси и всеки може да мине и без тях.
Сега вече осъзнах, че съседа от горния етаж, които има 3 коли и бачка като таксиметров шофьор и осмисля живота си с напиване пред входа е пример за подражание. Той е реализиран, широко скроен, с богата обща култура човек и разбира се е пич.
Днес научих много. Определено можете да ми завидите за изводите, до които стигнах благодарение на начетения ни приятел Afternoon. Мисля, че е време да спра да се тормозя с ходенето на училище и да се откажа от грешните си представи, че следване в Германия ще ме дари с шанса да постигна нещо. Сега се замислям, че даже тези мои мечти са вредни и няма да доведат до нищо друго, освен моралния ми западък.
Благодаря!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Как може да докажеш това? Не си постнала нито свои, нито негови снимки.
За какво му е близалка от теб, той може да си поръча близалка от кокаин с пичият ти сок по нея и ще му я доставят до 15 минути. Така че недей говори много. Да не ти се случи случка и да нацапаме вестниците, които покриват пода на панелката. Хахахахаха
Знаеш ли, че Ямбол е единствената държава в градът, когото са одобрили в трансграничният проект с Турция?
А, шматко, ма, знаеш ли?
Къде си тръгнала ти да говориш за Ямбол???
Ше ти пратя хора в мизерната панелка, ве.
Ше дойдем ний с БМЖто и ше ти изкараме скелета през ушите, ве.
ВНИМАВАЙ С КОГО ОБУВАШ АГРЕСИВНО, УЕЕЕЕ
^ this! Бтв случайно намерих снимка на приятеля й:
http://prikachi.com/images.php?images/507/5494507t.jpg
![]()
Откакто ямбой загатна за варньенския си произход нещо в мен умря завинаги![]()
Тихо бе, глист
ямбой ямбоооооооой спри паркизана ямбой
Карам те да я срутиш, о, притежателю на !! е46 !!