.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Ми то моето също е е46 бе ааахахаахахахахаахаа! Вуйчо ти сигурно е някаква мутръ, щом кара е46?!? Кво да му чета името? Волен е най-истинският българин и когато от АТАКА спечелим изборите ще прекръстим Ямбол на Сидеровград а Кърджали на Деловград. Сидеровград ще бъде обявен за столица и кухите шопи ше го духате. Също така ще бутнем и всички панелки, барабар с жалките хорица които живеят там. И низшата се пише точно така, както съм написал, lol? "Изчезващият Ямбол" дори няма да го коментирам. Явно тая "доцентка" ви е промила здраво мозъците. Съдейки по постовете ти си доста смотана, дори не разбираш когато те тролят.
    Съдейки по твоите мога да ти кажа, че ама грам достойнство не ти остана.
    Целият форум ти се възхищава що за дебилен тип си.
    Знам много добре как се пише ниЗша, нарочно го пиша така, чакам да ми обясниш защо го написа точно така. Щот дори си има книжовно определение, умнико.
    Ще спечелите изборите .. Хм, давай, не ме вълнуват особено, ти няма да станеш повече човек, нито пък нещо ще излезе от теб.
    Аз смотана не съм, случайно не на мен се смее цял форум.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Съдейки по твоите мога да ти кажа, че ама грам достойнство не ти остана.
    Целият форум ти се възхищава що за дебилен тип си.
    Знам много добре как се пише ниЗша, нарочно го пиша така, чакам да ми обясниш защо го написа точно така. Щот дори си има книжовно определение, умнико.
    Ще спечелите изборите .. Хм, давай, не ме вълнуват особено, ти няма да станеш повече човек, нито пък нещо ще излезе от теб.
    Аз смотана не съм, случайно не на мен се смее цял форум.
    Съдейки по постовете ти си доста смотана, дори не разбираш когато те тролят.
    Пак ще се повторя, белким схванеш за какво става въпрос. Ама така като те гледам въобще не ти сече пипето. Написах го точно така защото така се пише. А ти се пробва да ме поправиш ли нещо, цитирайки го с главно З? Абе ти наистина си много смотана?

Пак ще се повторя, белким схванеш за какво става въпрос. Ама така като те гледам въобще не ти сече пипето. Написах го точно така защото така се пише. А ти се пробва да ме поправиш ли нещо, цитирайки го с главно З? Абе ти наистина си много смотана?
    Ох Боже ..
    Какво ли съм седнала да ти обяснявам.
    Толкова си ограничен, че дори не ти загрява реотана.
    Казах ти преди 34393030574 поста - Живуркай си там в Ямбол и не ми пищи на главата, омръзна ми. Не си интересен вече.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Ямбол е развит град, защото всички хранителни вериги с евтина стока имат магазини там?
    И се пазаруват мощно гурме кренвирши от 49 стотинки...

Цитирай Първоначално написано от M390 Виж мнението
    Аз не, че се намесвам, ама гледам, че материалното пак си е казало думата:
    Как става така, че хем не се интересувате от пари, хем гаджетата ви винаги са с пари?
    Това, че не живее в панелка автоматично ли го прави богат? Не съм съгласна.
    И не, никога не съм имала гадже с пари. Нито ми е нужно.

Мега фен Аватара на machoka
    Ей, заради такива лайнари като тоя боклук славата на БМВ в България е на циганска кола. Щото само цигани я карат. Чак ме е срам, че съм въртял 2 такива.

И от кога БМВ е символ на богатство? АХаХах, едно време беше бял мерджан

Супер фен Аватара на Oldschool
    по-скоро въпроса е дали точно Е46-цата е символ на някакво богатство...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    АХаХах, едно време беше бял мерджан
    http://www.youtube.com/watch?v=aXJf7dTQT5c

Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Почти прочетох всичко. Значи да кажем, че София и Варна, където има много цигани, са западащи градове лишени от развитие.
    Да предположим също така, тъй като и в Правец има Била, Кауфланд, Лидл и т.н. е един от великите развиващи се градове.
    Стара Загора, която можеш да прекосиш пеша за половин час с 2 мола е българският New York.

Така въоръжени с тези нови знания от доказаните твърдения, споменати в началото на коментара, можем да предположим, че развитието се осъществява там където има по-малко хора. Все пак от години се отчита преселение на народа към най-големите градове(София, Варна, Пловдив, Бургас) и това оставя по-малките областни центрове с високо интелигентни, реализирани личности, които макар и малко са в състояние да постигнат много в родния си град или област.
    Освен това вече видяхме, че липсата на цигани е доказателство за прогрес и просперитет на един град. В такъв случай селото ми, където има 1 семейство цигани състоящо се от 4 личности трябва да се развива със скороста на светлината.
    Реално погледнато определението за проспериращ град зависи от клоновете на известните вериги хипермаркети. Няма абсолютно никакво значение от промишлеността или земеделието, които се осъществяват на територията на града или в областа, където той се намира. Това е заблуда!

Колкото до богатството, като изключим факта, че това е доста разтегливо понятие, можем да предположим, че наличието на кола и апартамент, чието съществуване не е доказано, автоматично определя собственика им като богаташ и реализиран в личностен, социален и кариерен аспект. Общата култура и ценностната система на въпросната личност не играят никаква роля. Нивото на интелигентност, образованието и възпитанието са маловажни бонуси и всеки може да мине и без тях.

Сега вече осъзнах, че съседа от горния етаж, които има 3 коли и бачка като таксиметров шофьор и осмисля живота си с напиване пред входа е пример за подражание. Той е реализиран, широко скроен, с богата обща култура човек и разбира се е пич.

Днес научих много. Определено можете да ми завидите за изводите, до които стигнах благодарение на начетения ни приятел Afternoon. Мисля, че е време да спра да се тормозя с ходенето на училище и да се откажа от грешните си представи, че следване в Германия ще ме дари с шанса да постигна нещо. Сега се замислям, че даже тези мои мечти са вредни и няма да доведат до нищо друго, освен моралния ми западък.

Благодаря!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Патриот викаш. Прочети му пак името и тогава се обяснявай.
    Единственото, което ще ти кажа е, че е Е46, но защо ли ти обяснявам на теб, ти имаш малоумен довод за абсолютно всичко. Ми не, не е компакт, тези са ужасно грозни и няма да му подхождат .

Дали ми се иска да возя на БМВ? Хм, интересно. Защо си мислиш, че ТОЧНО това ми е мечтата?
    Далечко си. На мен ми се струва, че ти си лисицата в случая. А гроздето е нещо друго. Сам си го дефинирай, нали си страшно ерудиран.

Беден грозник? Мне, нищо такова. Тук ще ти отговоря по следния начин - важното е АЗ как го виждам, не как ти ще го определиш. И мога да ти кажа, че и на малкия пръст не можеш да му стъпиш, така че недей да обиждаш.
    Да живее в панелка? Далече си от истината. НиЗшата класа - от нея си точно ти. Познай от 3 пъти защо - ще получиш близалка, ако успееш.
    Аз кво викам си е мой проблем, за кого ще се омъжвам също. Но за теб, за бедния ти речник, за ограничеността ти и за западащия( да не кажа ИЗЧЕЗВАЩ ) Ямбол - ако бях на твое място бих била много притеснена.
    Ние, глупавите шопи, не живеем на гъза на географията, с измислените си пари, в изоставащите региони. Още ли ще спориш?

[/i]
    Как може да докажеш това? Не си постнала нито свои, нито негови снимки.
    За какво му е близалка от теб, той може да си поръча близалка от кокаин с пичият ти сок по нея и ще му я доставят до 15 минути. Така че недей говори много. Да не ти се случи случка и да нацапаме вестниците, които покриват пода на панелката. Хахахахаха
    Знаеш ли, че Ямбол е единствената държава в градът, когото са одобрили в трансграничният проект с Турция?
    А, шматко, ма, знаеш ли?
    Къде си тръгнала ти да говориш за Ямбол???
    Ше ти пратя хора в мизерната панелка, ве.
    Ше дойдем ний с БМЖто и ше ти изкараме скелета през ушите, ве.
    ВНИМАВАЙ С КОГО ОБУВАШ АГРЕСИВНО, УЕЕЕЕ

Banned Голям фен
    ^ this! Бтв случайно намерих снимка на приятеля й:

http://prikachi.com/images.php?images/507/5494507t.jpg

Супер фен Аватара на sashko705
    ^ this! Бтв случайно намерих снимка на приятеля й:

http://prikachi.com/images.php?images/507/5494507t.jpg

Стил бетър ден ю

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Повече от фен
    Откакто ямбой загатна за варньенския си произход нещо в мен умря завинаги

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Откакто ямбой загатна за варньенския си произход нещо в мен умря завинаги
    Нека ти! Аспаруховски циганин!

Повече от фен
    Тихо бе, глист

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Тихо бе, глист
    Не ме карай да ти срутвам миризливата колиба в Аспарухово, като идвам другия път към Варна. Сериозно, не ми се занимава с глупости.

Повече от фен
    ямбой ямбоооооооой спри паркизана ямбой

Карам те да я срутиш, о, притежателю на !! е46 !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си