Брей, какво му е по-хубавото? Искам да знам година, модел, двигател и т.н. Даже и снимка може да покажеш, но е пределно ясно че лъжеш. Впрочем, може вуйчо ти да кара някаква умряла 316-ка компакт за 1000лв, що да не lol. В момента ти си лисицата и гроздето е доста кисело, иска ти се много да се возиш на БМВ нали? Прати ми снимка на ЛС и може и да си помисля ако си от София да те повозя идната седмица, естествено ако ми се извиниш заради всичките тези обиди тука и признаеш, че нарочно го правиш за пред другите. Сигурен съм, че това момче заради което мъркаш е някакъв беден грозник, като повечето които пишат тука, живее в панелка и си мечтае само БМВ да има. Ама то така е - низшата класа се надушвате отдалеч. И кво викаш - ще се ожените ще заживеете в неговата мизерна панелка и цял живот ще се возиш на градския транспорт? Заеби, ебаси якото звучи! Такива момиченца като теб са доста заблудени, умните момичета вече си хванаха богати мъже а ти харесвай там някакъв беден путьо. Нека е западнал Ямбол, всяка седмица се откриват нови магазини, кафета, дискотеки и т.н. В Ямбол ежегодно се състоят най-много фестивали от цяла България, нека е западнал. Най-големият български патриот Волен Сидеров е от Ямбол и винаги се е гордеел с това. Ама то какво ви остава на вас глупавите шопи само да плюете по хората от по-малките градове, осъзнавайки че реално живеят доста по-добър живот от вашия.