.
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Threaded View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Брей, какво му е по-хубавото? Искам да знам година, модел, двигател и т.н. Даже и снимка може да покажеш, но е пределно ясно че лъжеш. Впрочем, може вуйчо ти да кара някаква умряла 316-ка компакт за 1000лв, що да не lol. В момента ти си лисицата и гроздето е доста кисело, иска ти се много да се возиш на БМВ нали? Прати ми снимка на ЛС и може и да си помисля ако си от София да те повозя идната седмица, естествено ако ми се извиниш заради всичките тези обиди тука и признаеш, че нарочно го правиш за пред другите. Сигурен съм, че това момче заради което мъркаш е някакъв беден грозник, като повечето които пишат тука, живее в панелка и си мечтае само БМВ да има. Ама то така е - низшата класа се надушвате отдалеч. И кво викаш - ще се ожените ще заживеете в неговата мизерна панелка и цял живот ще се возиш на градския транспорт? Заеби, ебаси якото звучи! Такива момиченца като теб са доста заблудени, умните момичета вече си хванаха богати мъже а ти харесвай там някакъв беден путьо. Нека е западнал Ямбол, всяка седмица се откриват нови магазини, кафета, дискотеки и т.н. В Ямбол ежегодно се състоят най-много фестивали от цяла България, нека е западнал. Най-големият български патриот Волен Сидеров е от Ямбол и винаги се е гордеел с това. Ама то какво ви остава на вас глупавите шопи само да плюете по хората от по-малките градове, осъзнавайки че реално живеят доста по-добър живот от вашия.
    Патриот викаш. Прочети му пак името и тогава се обяснявай.
    Единственото, което ще ти кажа е, че е Е46, но защо ли ти обяснявам на теб, ти имаш малоумен довод за абсолютно всичко. Ми не, не е компакт, тези са ужасно грозни и няма да му подхождат .

Дали ми се иска да возя на БМВ? Хм, интересно. Защо си мислиш, че ТОЧНО това ми е мечтата?
    Далечко си. На мен ми се струва, че ти си лисицата в случая. А гроздето е нещо друго. Сам си го дефинирай, нали си страшно ерудиран.

Беден грозник? Мне, нищо такова. Тук ще ти отговоря по следния начин - важното е АЗ как го виждам, не как ти ще го определиш. И мога да ти кажа, че и на малкия пръст не можеш да му стъпиш, така че недей да обиждаш.
    Да живее в панелка? Далече си от истината. НиЗшата класа - от нея си точно ти. Познай от 3 пъти защо - ще получиш близалка, ако успееш.
    Аз кво викам си е мой проблем, за кого ще се омъжвам също. Но за теб, за бедния ти речник, за ограничеността ти и за западащия( да не кажа ИЗЧЕЗВАЩ ) Ямбол - ако бях на твое място бих била много притеснена.
    Ние, глупавите шопи, не живеем на гъза на географията, с измислените си пари, в изоставащите региони. Още ли ще спориш?

[/i]
    Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 23:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си