.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!

Чувствам се адски самотна.. ;х

За последната година смених няколко училища не защото съм проблемна или нещо, просто се случиха много неща.. Но навсякъде ми е трудно да си намеря приятели.. Опитвам се да се харесам, но не се получава.. Хората, които истински са ме опознали казват, че съм страхотен човек, и че ако показвам на хората тази си страна ще ме харесват повече, но не мога да се разкривам така пред напълно непознати.. Сега съм 8ми клас в ново училище и пак съм изправена пред същия проблем. Просто ми е адски трудно да намеря допирни точки с хората около себе си.. Всички само намират за кво да ми се подиграват, а момичетата, с които излизам в голямото се държат гадно и само плетат интриги.. После като ми писне да ги търпя и обърна другия край почват да ме питат къв ми е проблема и разправят навсякъде, че съм кучка.. Е, имам си приятели извън дск, но всеки ме е разочаровал или наранил по някакъв начин.. Дори най-добрата ми фр напоследък се промени до такава степен, че сега е просто една някой, когото познавах.. ;с Наистина ми писна от това, кажете ми какво мога да направя, защото се чувствам ужасно самотна..

И аз имах подобен поблем с това, че ми е трудно да бъда себе си, но вече свикнах! Просто когато другите започнат да си говорят за нещо и ти се включвай и задължително казвай каквото мислиш, а не да се съгласяваш с другите, само, защото те е страх да те изоставят или да те намразят или нещо. '' По-добре да ме мразят заради това което съм, от колкото да ме харесват заради това което не съм" - Кърт Кобейн. При мен се получи...надявам се да си ме разбрала.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Подкрепям^ Просто бъди себе си.
    Винаги ще се намерят хора с които се спогаждаш.
    Такива които ще ти допаднат и ще те харесат такава каквато си

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Показвай истинската си същност, не се прави на такава, каквато не си - само за да те хареса някой.
    Общувай с тях, опознай ги.
    Разбери техните интереси, хобита, неща, които ги вълнуват. И нещата ще се случат, просто имай търпение и воля. Не стой настрани. Включвай се в разговорите им.
    Разбира се, все ще има някакви, които няма да те харесат - за тях да не ти пука!

Мега фен
    Град
    Earth...
    На твоята възраст децата просто могат да бъдат ужастно жестоки... Спри да се опитваш да се харесваш на хората...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    тегли им една майна на всички, няма да им лижеш г*зовете я
    гледай си живота, пълен игнор и толкова
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    На твоята възраст децата просто могат да бъдат ужастно жестоки... Спри да се опитваш да се харесваш на хората...
    Просто не робувай на хората.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на paradosou
    Не ги оправдавам, но като начало помисли какво в теб ги провокира да се държат гаднярски, това ти е коренът на проблема и от там трябва да тръгнеш.
    Има една адски вярна мисъл, която е подходяща за случая - 'Никой не може да те унижи без твое позволение'.
    Не ти трябва да се вписваш в среда, където гъмжи от интриги; 8 клас сте, нормално е да не сте оформени напълно като характери и да правите грешки, но хората, които на 14 са злобни и се опитват да изпъкнат на фона на някой като теб, обикновено си остават такива. Не се отцепвай съвсем, но и не се старай да постигнеш сближаване. Занимавай се с неща, които са ти приятни, бъди позитивна и отворена към новото, създавай повече контакти извън училище и би трябвало малко по малко да почнат да се нареждат нещата.
    Последно редактирано от paradosou : 11-14-2012 на 13:13

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Показвай истинската си същност, не се прави на такава, каквато не си - само за да те хареса някой.
    Общувай с тях, опознай ги.
    Разбери техните интереси, хобита, неща, които ги вълнуват. И нещата ще се случат, просто имай търпение и воля. Не стой настрани. Включвай се в разговорите им.
    Разбира се, все ще има някакви, които няма да те харесат - за тях да не ти пука!
    +1
    П.П. интриги навсякъде има.

Ако не знаеш какво да кажеш, не се намесвай в чуждите разговори с досадни въпроси, само и само да не си мълчиш и да не те помислят за сдухана... вместо това си намери нови теми за разговор с няколко човека от различни компании и така като си в дадена компания ще можеш да започнеш разговор на темата, която ти е интересна, постепенно ще се включат и другите и така ще стане разговорът. Това е, което мога да ти кажа от личен опит, иначе останалото за това да бъдеш себе си и колкото се може по - позитивна ти го казаха и преди мен. Успех... и помни, че си само осми клас... тепърва ще се изграждаш като личност и всичко ще си дойде на мястото.

Точно 8 клас е времето да се сприятелиш с другите и да си намериш приятели. Не после, не след година, две. Сега е най - лесно, защото повечето не се познавате и започвате начисто. Опознай всички от класа си. Не излизай с хора, които не харесваш и говорят зад гърба ти. Те няма да се променят. Намери най - добрата компания за теб и не се променяй за да се харесаш на някого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си