Отново пиша аз . Не знам това правилния раздел ли и не знам има ли такива теми , но реших да пусна една такава .
Даите идеи за бърза и лесна закуска . На училище или в дома закусвате сутрин ? Имате ли си кутия за храна .
Аз нямам време да закусвам сутрин понеже се вдигамм малко трудничко , три дни в седмицата понеделник , сряда и петък си правя закуска от вечерта . Имам си меню закачено на коркавата ми дъсчица в стаята мога да го постна , ако ще е полезно на някого (вегетариянка съм )
Понеделник - старта на седмицата :
2 слепени филийки срязани на триъгълничета с шоколад . 3 пърчета нарязана ябълка - зелена . В термосче си нося чай - лимон , и в кутията си също имам кутия с дъвки и с лукчета (за спешни случаи след закуска ) , и си нося и меденка .
Сряда - средата на седмицата
Активия закуска с мюсли , си нося и зелен чай в термоса .
Петък - края си нося тостер с зелена салата краставици и домат . и солети и в термоса имам какао .

Другите дни си купувам пица или "соленка " . Старая се да се храня здравословно , понеже здравната ми имунна система е много слаба . Предварителноо си пазарувам за седмицата от неделя закуската си я правя вечер или сутрин зависи . Излиза ми 7 -1 0 лв на седмица родителите ми поемат 80% от сумата . Относно кутииката ми - жъта е на едно кученце и едно мече (не знам дали е мече не ма да определя ) На два етажа е като втория етаж е по дълбок за храна . А 1-вия е по мъничак разделен на две . Оделно си нося малък термо 150мл оранжев на цветя . Кутията е за 2 и 50 , а термоса за 1 и 30 от магазините "Всичко по лв " По нататък ще кача и някои много бързи и здравословни рецепти за закуска и следобедна закуска . Дано темата ви е т полза , разкажете за вашата закуска ! Може и идеи за бърза и лесна закуска .