Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
Е, за свинското нямаш ядове. Най - лесно е (и вкусно): свинското да го нарежеш или на кубчета с големина като хапки или на пържолки, но ако е на пържолки, начукай ги. Доматите, ако са ти цели, ги настържи примерно, но най - добре е с доматено пюре (не сок), например за половин кило свинско (шол или врат взимам аз), една водна чаша домати. може да сложиш една - две кафени чаши червено вино, може и да не сложиш. Лукът го режеш на шайби или на полумесеци. Единият вариант е да го печеш заедно с манджата, друг, който мен ме кефи, понеже обичам да ми хрупа, е да го сложиш със сол и червен пипер и да го начукаш леко, ама не да го смачкаш, а само да се омеси хубаво с подправките. Черен пипер, червен пипер, може и чубрица, ама малко, може и малко горчица, ама да не е от ония със зърната, а да е чиста. Слагаш тия всичките неща в една тава, объркваш ги хубаво, слагаш едно алуминиево фолио отгоре, печеш с фолиото час на 200 - 250 градуса, после махаш фолиото още 15 минути и е готово. А може и месото, ама да е на парче, дупчиш го с ножа, ама не с дебелия, а с някой по - тънък, някъде докъм средата, в дупките слагаш може кашкавал, лук, може морков, може каквото ти душа иска, може чесън. това нещо отгоре го мажеш с мааалко мед или с малко кафява захар и го оставяш 2 3 часа в хладилника и печеш. Идеи много.
С тези смеещи се емотикони, които ме разсейваха през цялото време докатo четох поста ти, имах чувството, че "разговарям" с напушен, който не е много сигурен какво говори.

А иначе благодаря ти за идеите. Добре, че не реших да готвя вчера по мой експеримент, понеже като прочетох поста ти, ми дойде една много интересна идея. ;3 Ще я споделя след като я осъществя, най-вероятно утре някъде по това време. ;д

Благодаря и да TheDevilInMe, че се отзова. ^^