Първоначално написано от papugai Първо ми виж яйцата Бъркани, нали "Сготвих" си, толкоз труд хвърлих
Първоначално написано от therichbitch Бъркани, нали "Сготвих" си, толкоз труд хвърлих Прияде ми се риба тон заради теб........
Не я ям с ракия Всяква риба ям, за мен няма гадна
Първоначално написано от therichbitch Всяква риба ям, за мен няма гадна Ожени се за мен. <3
Ракията не е единственото питие, а аз, както казах, не робувам на неписаните правила кое с кое се пие и яде. Първоначално написано от Lilanda Ожени се за мен. <3 за да изяждам и твоята порция ли :Д *Тоя път не ти се получи.
Последно редактирано от therichbitch : 06-04-2015 на 21:01
Първоначално написано от therichbitch за да изяждам и твоята порция ли :Д Не, за да ми готвиш риба и после да я изяждаме двете на плажа на фона на красивия залез. :Д Еееех, колко романтично звучи.
Първоначално написано от therichbitch не робувам на неписаните правила кое с кое се пие и яде. Не е правило, а закон, който се спазва от всички.
ДОбре, засрамена безропотно отивам да си сипя, ще пия една и за теб тук се изложи
Първоначално написано от therichbitch Не я ям с ракия E как го преглъщаш, не ти ли е сухо ? Първоначално написано от Lilanda Ожени се за мен. <3 Яжте си една на друга рибите, но в подходящ раздел.
Първоначално написано от therichbitch Бъркани, нали Дай да не се обиждаме Първоначално написано от therichbitch "Сготвих" си, толкоз труд хвърлих Това зеленото отгоре борови иглички ли са ?
Правила