.
Отговор в тема
Страница 21 от 198 ПървиПърви ... 111718192021222324253171121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на strawberry88
    Искам да направя американски палачинки.Някой правил ли е?Дайте някоя хубава рецепта. :Д

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз пък преди известно време се вдъхнових да направя торта на мъжО. На външен вид я издокарах, обаче се оказа, че не съм я сиропирала достатъчно. Въпреки това беше вкусна и изчезна за отрицателно време. Доста сполучливо се получи като за първи опит.
    Тортичка
    You are broken, I can fix you...

^Много добре изглежда, браво!

Аз си направих американските палачинки.Не ми се ходеше до магазина за други неща, затова направих обикновените по класическата рецепта. Станаха многомногомного вкусни. <3 Ядох ги с мед, но щеше да е по-добре да имам Нутела и банан. :/ Нищо...другия път. http://prikachi.com/images/750/5923750j.jpg

Супер фен Аватара на cyclops
    Супер изглежда тортата. Аз пък направих cupcake pops от тук http://sunshineskitchen.com/cupcake-pops/

Ще кача снимки утре , че сега ме мързи. Но мога да кажа, че се подлъгах. Изглежда бързо и лесно за правене, но всъщност ми отне супер много време. Самата украса си е играчка. А резултатът е, че е прекалено сладко на вкус, хем обичам много сладко.

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Якооо, и аз искам. Преди гледах една рецепта за такива cupcake pops май с Орео. <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз днеска правих:
    http://www.supichka.com/2011/11/blog-post.html
    ама стана не като яхния ми като заглавието на сайта:супичка
    нищо де, хубаво е
    и палачинки с шоколад :3

чревоугодник съм си и това е
    ядат ми се пилешки гърди със сос от сирена, ама нещо след днеска мисля,че няма да готвя следващите няколко дни, че така ме примързяя
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на cyclops
    Ето ги моите попсове. Както казах беше досадно, бавно. Цялата се омазах, изнервих. Разтичаше се от всякъде. Абе не си е работа то им личи, де
    http://tinypic.com/view.php?pic=j67eoj&s=7

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За съжаление моето не се сетих да го снимам,затова ето снимка от гугъл,лика прилика са,така или иначе.Подаръка на майка ми за рожденият и ден

http://www.prikachi.com/images.php?i...4/5929754N.jpg

Татко постоянно ме кара да му правя макарони със сос болонезе. То всъщност не е точно този сос, има много варианти на соса, но аз съм си променила рецептата както на мен ми е удобно да го правя

http://prikachi.com/images.php?images/772/5929772X.jpg
    Момиче ^^

anonymous708973
    Guest
    Ааа, много ми харесва, че е червен, дай рецепта :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ааа, много ми харесва, че е червен, дай рецепта :д
    хаха Самия доматен сос сме си го направили ние, без семки е, сгъстен е и е с подправки, че да не си играя много като готвя после. ;д И така сме го сложили в шишенца. Иначе, с домати се прави така - взимаш десетина домата, белиш ги, режеш ги на малки кубчета ( може и с пасатор леко направо да ги минеш за по-лесно ;д ) и ги слагаш в тенджерка на слаб огън да се сгъстява. Слагаш чубрица или риган (или и двете) на вкус.

После режеш 1 глава лук и 1 зелена пиперка (или чушка ако обичате люто) и ги отделяш в една чинийка. Загряваш в тиган зехтин, олио или масло (каквото използвате). Слагаш 1 пакетче кайма да се пържи (аз взимам от тези за принцеси или универсалните ;д ). Когато каймата е полуготова, слагаш нарязаните на ситно лук и пипер (или чушка) в каймата и запържваш и тях с каймата. Аз ги държа около десетина минутки. След това изцеждаш хубаво мазнината и слагаш каймата с лука и пипера в соса, който продължава да стои на слабия огън. Слагаш по-голяма тенджера с вода за макароните да позаври и слагаш макароните. И тогава вече като постои малко каймата в соса, гледам как е на вкус и ако трябва, слагам още риган, слагам сол, черен пипер може и когато ми хареса на вкус, добавям ситно наразян магданоз. Ако е много рядък, го сгъстявам колкото е необходимо, ако е добре, го изключвам. Когато се сварят макароните, ги разпределям в чинии и слагам сос отгоре на всяка чиния. Знам кой как ги обича, татко с много кайма, аз с повечко доматен сос, а на майка й е все тая кое е повече, стига да има мноооого сос Мен много ме засищат и винаги си слагам малко в чинията и не мога да го изям. Иначе това е рецептата, ако не ти хареса от първия път, можеш да си я нагодиш както предпочиташ.
    Момиче ^^

Град
    Heaven
    малко снимков материал, докато съм се сетила

[img][/img]

Мега фен Аватара на SurfSky
    Браво

Хора,преди 2-3 дена по бтв или нова тв гледах как готвят супа със мидички и грах . Изглеждаше много хубава ... Някой ако се сеща в кое предаване я правеха?

Иве дай рецептата за последната тортичка <3

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Иве дай рецептата за последната тортичка <3
    http://recepti.gotvach.bg/r-8155-%D0...BB%D0%B0%D0%B4

тая май беше, но без банани и с готови блатове

Аз се опитах да направя едни кексчета, но блата не ми се получи, както трябваше и... Импровизирах. Получиха се добре и вкусни. ^^
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...14321162_n.jpg
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...96795139_n.jpg
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...92555113_n.jpg

Супер фен Аватара на Irti
    Плодова салата:

Един/два портокала на ситно се режат.
    Едно киви и то на ситно.
    Един банан също на ситно.
    Половин ябълка (по-сладка) също се ситни.
    Плодове от някакъв компот (праскова най-добре).
    Грейпфрут се реже (половин).
    Няколко парчета ананас, ако имате също се добавят на ситно.
    Зрънца грозде.

Това се поставя в купа и се меша няколко пъти. Слага се половин лимон (сок) в нея. Много малко сол, щипка чубрица, 2-3 лъжици мед. Коняк 50гр, ликьор 50гр, водка 50гр, глътка мастика! Добавяте ванилов сладолед, ако обичате! Пак мешате и оставяте в хладилника да си поседи известно време.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Плодова салата:

Един/два портокала на ситно се режат.
    Едно киви и то на ситно.
    Един банан също на ситно.
    Половин ябълка (по-сладка) също се ситни.
    Плодове от някакъв компот (праскова най-добре).
    Грейпфрут се реже (половин).
    Няколко парчета ананас, ако имате също се добавят на ситно.
    Зрънца грозде.

Това се поставя в купа и се меша няколко пъти. Слага се половин лимон (сок) в нея. Много малко сол, щипка чубрица, 2-3 лъжици мед. Коняк 50гр, ликьор 50гр, водка 50гр, глътка мастика! Добавяте ванилов сладолед, ако обичате! Пак мешате и оставяте в хладилника да си поседи известно време.
    Ако има това кой да ме събуди и да ми го донесе на табличка в леглото, ехее...

Banned Мега фен
    ^ звучи добре като махнем чубрицата

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ето моята плодава салата
    http://prikachi.com/images.php?images/491/5933491I.jpg

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Изчетох всичко, което сте писали!
    Готвя мусака, пълнени чушки, картофена крем супа, ориз със зеленчуци, боб, леща, грах с картофи съм правила, печени картофи с чесън и копър, баница с майонеза, всякакви пилешки хапки.. веднъж правих и доматена крем супа, защото мама беше дала много домати, които бяха почнали да загниват и не исках да ги хвърлям, все пак дядо ги е гледал и сътворих една супичка, която мъжо беше решил, че няма да е хубава, в последствие не остана
    Не че се хваля, ама до сега не са се оплаквали от манджите ми, с изключение, че един път пресолих доста лещата
    Свинско и риба никога не съм готвила, защото свинското на приятеля ми не му понася, а на рибата и двамата не сме фенове.
    За сладките неща, веднъж реших да направя бисквитена торта и забравих да сложа захар В последствие обсъждах това с една приятелка, каза, че и на нея й се е случвало Моя мъж не е по сладките неща, за това само се купуват шоколади Милка за мен.
    Зачекнахте темата и за украсяването, аз обичам да ми е подредено, спретнато, редя мезета, даже и когато нямаме гости (това качество може би ми е от зодията - дева )
    И години да посоча - 20
    Последно редактирано от marin4itu : 03-03-2013 на 11:54
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Banned Мега фен
    ^ искам рецептата за ориз със зеленчуци .. един път до сега съм правила и забутах някъде рецептата и сега каквото и да пробвам не ми се получава толкова хубаво

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз го правя със замразени зеленчуци кауфландски моркови, грах и царевица.. Слагам около половин кило ориз да се вари. Нарязвам една голяма глава лук (вкъщи се яде много лук). Понякога слагам и една консерва допълнително царевица, слагала съм и една зелена и една червена чушка, абе общо взето каквото обичаш. Когато оризът е готов, го прецеждам. В уок тиган запържвам първо лука, после добавям и останали зеленчуци. Бъркам още малко, добавям и сварения ориз, слагам на око зеленчукова подправка, малко черен пипер бъркам докато и оризът поеме хубаво от зеленчуците и подправките и е готово.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Аз го правя със замразени зеленчуци кауфландски моркови, грах и царевица.. Слагам около половин кило ориз да се вари. Нарязвам една голяма глава лук (вкъщи се яде много лук). Понякога слагам и една консерва допълнително царевица, слагала съм и една зелена и една червена чушка, абе общо взето каквото обичаш. Когато оризът е готов, го прецеждам. В уок тиган запържвам първо лука, после добавям и останали зеленчуци. Бъркам още малко, добавям и сварения ориз, слагам на око зеленчукова подправка, малко черен пипер бъркам докато и оризът поеме хубаво от зеленчуците и подправките и е готово.
    аз пак да питам а да задуша ли зеленчуците преди да добавя ориза и след това малко ?

днес ще го правя,дано да стане хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си