- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
http://www.supichka.com/2012/11/blog-post_5.html
Не е завъртяна, но на мен ми е страшно вкусна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Eто една моя много любима http://smittenkitchen.com/blog/2013/...ped-chickpeas/
http://www.supichka.com/2013/02/shke...-kladnica.html
една от любимите ми супички
наскоро научих рецептата от кака ми, а тя от прочут вегетарианец и съм очарована и възхитена
като малка съм опитвала автентичната шкембе чорба, ужасна е, не съм лигла, нито вегетарианка, но като зная какво има в нея, а тази не може да се сравнява с истинската, толкова е вкусна и прекрасна и е здравословна и не ядеш гадно шкембе
нямам търпение да я сготвя C:
Ще готвя ето това: http://www.supichka.com/2012/05/blog-post_17.html
Знам, че не е много, но за мен и това е доста.подкрепете ме
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте и от мен мили хораСкоро не съм готвила аз, за съжаление нямам много време от както се преместих извън България. Имам едно въпросче обаче - малко преди да си тръгна ядох уникалнаа домашна бисквитена торта. Попринцип не съм привърженичка, заради нешестените кремове, с които я правят повечето хора, но тази беше с някакъв уникален шоколадов мус и орехчета и беше невероятно вкуснааа. Ако някой от вас прави нещо подобно, може ли да сподели рецептатаааа? Мерси предварително
)
Изобщо не е необходимо да се прави с нишесте.
Ето тук в солидно количество крем има само 4 с.л. брашно. http://www.supichka.com/2012/08/blog-post_21.html
А иначе можеш просто да си приготвиш шоколадов мус - той се сгъстява доста, така че нито брашно ще ти трябва, нито нишесте. Разпределяш го върху бисквитите, изчакваш го 3-4 часа в хладилник и готово.
А относно крем-супичките имам въпрос - как си приготвяте крутоните? Върти ми се из главата идея за крутони със сирена/кашкавал, но не съм сигурна как точно да я реализирам.
Някой опитвал ли е нещо подобно?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нарязваш хляба на парченца, слагаш в една купа, поливаш със зехтин и слагаш подправките. Разбъркваш и разстилаш в тава върху хартия за печене. Печеш на ниска температура за повече време. Разбъркваш, за да не загорят. Към края посипваш с кашкавал/сирене.
Мисля, че 100 градуса за половин час ще свършат работа.
Моите бяха готови.Иначе много обичам едни със зехтин и подправки.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защото имаше вкъщи. Не знам, не съм ги купувала аз. Едни топченца са. :P
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мацки, имам един може би странен въпрос, но искам да знам как става, защото мноооого искам да направя.
Как точно се правят мъфини? Никога не съм правила, а вече ми се иска да пробвам.
И още нещо - най-любима рецепта за мъфини?
Не ме хейтваите много, искам да знам...
Има цяла тема за мъфиниХаресай си някоя рецепта и пробвай
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%BD%D0%B8
ммм пак си направих това
http://recepti.gotvach.bg/r-4875-%D0...B5%D0%B7%D0%B0
Много вкусно и многоо лесно![]()
Някой от вас правил ли е сангрия?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^аз
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....