.
Отговор в тема
Страница 79 от 199 ПървиПърви ... 296975767778798081828389129179 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 4966
  1. #1951
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    То реално няма кое да не му е вкусно. :д Със биричка, приятна компания и огромна салата с домати, краставици, чушка, лук и сирене върви прекрасно. Някак... непретенциозно и, както казва Инка, безумно просто.
    Майка ми едно време била на поход в планината и в едната хижа им сготвили това, цялата група дечурлига си изяли чиниите.

  2. #1952
    anonymous708973
    Guest
    Направих си овесена каша, ама не съм очарована. Трябва да претърпи някои промени - малко стафиди да се добавят например, ще напиша рецептата, като я измайсторя.

  3. #1953
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    във форума
    Мнения
    1 636
    Ароматни бананови палачинки , без животински продукти , по рецепта от тук - http://moonbites.net/vegan/vegan-palachinki
    Ядохме ги с домашно сладко от дюли , омномном !
    http://prikachi.com/images/942/7468942F.jpg

  4. #1954
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    така, имам една шунка, която има нужда да бъде унищожена
    попаднах на следната.. рецепта.....
    Необходими продукти:
    150 г масло
    1 ч.л. сол
    6 яйца
    300 г брашно
    1 бакпулвер
    150 г кисели краставички
    200 г шунка
    150 г кашкавал
    черен пипер
    Начин на приготвяне:
    Маслото се разбива със солта. Едно по едно се прибавят яйцата, след това – брашното, предварително смесено с бакпулвера. Слагат се нарязаните на малки кубчета шунка и кисели краставички и настърганият на едро ренде кашкавал. Всички продукти се разбъркват добре. Полученото тесто се прехвърля в кръгла тавичка или в кексова форма, намазана с масло и посипана с брашно. Пече се в умерена фурна, докато се зачерви.

    Солена пита с шунка и кашкавал

    въпросът ми е, защото аз ще сложа повече шунка, от кое да сложа също още.. примерно за яйцата не мисля да слагам повече отколкото са дадени.. абе, основният ми е въпрос е брашното ако сложа двойно да не ми стане някво огромно чудо....

  5. #1955
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    Хич не си го слагай, тя шунката е един вид добавка, колкото повече - толкова по-добре. Най-много да увеличиш кашкавала и краставичките, за да е хармонично, а не навсякъде мърша, а другите неща да ги гониш из парчето си.

  6. #1956
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    днес за първи път си направих домашни кори за лазаня и спретнах една бърза. не изглеждаше толкова добре, колкото с готови кори, ама беше много по-вксуна. комбинирах я идеално с домашното вино на дядо (((:

    http://i.imgur.com/6O43NHr.jpg

    ей по тази рецепта: http://vinagi-vkusno.blogspot.com/20...blog-post.html
    като за плънката добавих гъби и царевичка
    Последно редактирано от pandabear : 07-14-2014 на 23:18

  7. #1957
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    w0t da fak iz diz
    Vi, не мога да повярвам
    какво е това повръщано

  8. #1958
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 006
    днеска, една година след като си купих формичките за мъфини ще направя мъфини! стискайте палци :с

  9. #1959
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    важното е да имаш формички
    а още по-важното е да разказваш за това на приятелите и приятелките си

  10. #1960
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    w0t da fak iz diz
    Vi, не мога да повярвам
    какво е това повръщано
    дори повръщаното ми е вкусно, толкова съм готина :}

  11. #1961
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    аффафафафаафаф

  12. #1962
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 006
    аз не им разказах на приятелите, аз оревах света
    влязох за малко в банята, излизам (беше 20тата минута по таймера) и отивам и фурната пуши :с
    извадих ги и резултата беше п-о-г-р-о-м. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...916cdbbfd2b2a2
    реве ми се, най ме е яд за изхабения шоколад дето вътре бях сложила начупен, ей затова няма да готвя! печката е на 25години, ама не мислех, че толкова много ме мрази

  13. #1963
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    не ти е виновна печката че си ламер
    ако имаше практика щеше да си се напаснала към печката си

  14. #1964
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 006
    ама нали трябва да се почне отнякъде бе, много си уош :с
    печката ми е раховец и е много секси иначе

  15. #1965
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    печката избира готвача си

  16. #1966
    Голям фен Аватара на Andjyy
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София
    Мнения
    914
    Снимката във фейсбук ли е качена?
    Мен щеше да ме е срам да си гледам изгорелите мъфини,камо ли да си кача снимката във фейсбук,но разни хора,разни идеали.

    Все по-често чувам около мен да се говори за охлювите и за тяхното полезно действие. Преди доста време една женичка ми беше дръпнала една дълга лекция за охлювите и ми се скара като казах,че никога няма да сложа подобно нещо в устата си. Та така де "никога не казвай никога". Вие имате ли някакъв опит и наблюдения с приготвянето им? Изчетох сума ти неща и не е кой знае какво,но не знам какво повече ме притеснява-приготвянето или след това дегустацията.

  17. #1967
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    Баба ми веднъж е готвила такова нещо, аз изрично отказах да опитам дори. То това е охлюв, по дяволите, не бих го яла.

  18. #1968
    anonymous708973
    Guest
    Хахаха, на Раховец съм пекла пататник, и то в тенджера, а не в тава. Беше суровичък, ама момчетата бяха гладни и не забелязаха Ама беше приключение!

    Ба, винаги са ми били странни хора, които не обичат нещо без да са го опитали, ама и аз съм така - охлюви, примерно, няма да вкуся, ужасно ми звучи, въпреки че по пътя на логиката би трябвало да са нещо като калмари на консистенция.

  19. #1969
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 006
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Снимката във фейсбук ли е качена?
    Мен щеше да ме е срам да си гледам изгорелите мъфини,камо ли да си кача снимката във фейсбук,но разни хора,разни идеали.
    аа не, пратих я на една приятелка по чата от телефона и после копирах линка тук :д и все пак направих още една доза, стоях на пода да ги гледам и този път ги извадих по-читави, но пак има още много какво да се желае, като на първо място е нова печка със сигурност
    пф, ядете мърша (т.е. пилешко/свинско месо), ама ви е 'гнус' от охлюви? всеки си решава, дзз..

  20. #1970
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ужас, то тва е като да готвиш боб и да не сложиш джоджен...
    е да бе, за вас може да е така, но за мен таратора с орехи си е по-специален, както и снежанката с орехи
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    не ти е виновна печката че си ламер
    ако имаше практика щеше да си се напаснала към печката си
    това е вярно :Д
    аз не помня дали съм готвила на нашия раховец, май само съм помагала
    ама то и сегашната ни не е цвете за мирисане :д



    а иначе, аз без да съм опитала нещо, не го отричам, лигаво ми се вижда, пък и не харесвам злояди хора
    сестра ми е злояда и за нея все няма ядене и заклеймява още преди да е опитала, бахти разглезеното животно ;/
    разбирам да си пробвал и да не ти се нрави, ама иначе...
    аз опитвах скариди, раци и октопод, тъй че и охлюви бих опитала
    сиг на вкус наподобяват октопод

  21. #1971
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    а това да качиш снимка на изгорялата си манджа във фейсбук е все едно да се снимаш, докато плачеш или докато си на тоалетната чиния ;/

  22. #1972
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 006
    ^казах, че не съм я качвала, аз съм против всякаква храна да се качва по фейсбук, тва да не е кулинарен блог 'баси

  23. #1973
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    ей голяма работа значи, че е качила някакви изгорели кексчета във фейсбук. баси. кротнете се.

    //отдавна не съм избухвала тук.

    за лазанята - в Швеция няма кори, освен по турските магазини, които са многоо далеч в крайните квартали, та затова аз правя лазаня със следните хлебчета :Д

    https://www.acc.umu.se/~wschedin/jul...nbrod-2005.jpg

    Нареждам отдолу в една тава един ред от тях, после слагам запържена кайма с подправки (доматен сок по желание), отгоре настъргвам кашкавал, отгоре бешамел сос, и пак хлебчета ии става трепач. Изобщо не се усеща, че не е правена с кори. Пък и мойте я обожават.

  24. #1974
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    просто изразих мнение уе

  25. #1975
    Със слуз от охлюви се мажа само по лицето. Не се изкушавам да го ям.
    Днес си купих масло от орехи и е най-вкусното масло, което съм опитвала досега. А сега започвам да правя миш-маш.

    Edit: Получи се невероятен миш-маша. Ползвах ето тази рецепта. http://www.1001recepti.com/recipe/?r...cheska-recepta

    Обичам този сайт, защото ти дава точните грамажи за колкото порции искаш.
    Последно редактирано от Hayashi : 07-15-2014 на 19:34
    [color=#B22222][size=3][b]


    Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си