Пантерке, ще ти покажа няколко идеи от интернет, които си бях откраднала:
Става атрактивна закуска, въпреки, че повечето като вкус не са нищо особено. Когато има гости, също е добра идея да се направи нещо такова, въпреки, че отнема страшно много време.
Иначе за сандвичите нямам какво да споделя много. Хващаш една или две филии и слагаш каквото ти е пред очите. Рядко се получават лоши комбинации.
Последното откритие, което направих е, че краставиците и кашкавала са добра комбинация. Може малко маргарин отдолу (аз предпочитам без него), отгоре краставички и над тях кашкавал. Запича се докато започне да се разтопява кашкавала, не се изчаква да стане златист. Така краставичките остават свежи отдолу, а не се загряват и не губят вкуса си. От опит мога да кажа, че топлата краставица е отвратително нещо.
За закуска на мъжката част приготвям и едни специални 'двойни' сандвичи. Слагам примерно кашкавал, краставица, домат и най-отгоре кайма и запичам на скарата. След това обръщам сандвича и от долната страна слагам същите продукти и отново запичам. Получава се дебел и засищащ сандвич.