Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
Аз го правя със замразени зеленчуци кауфландски моркови, грах и царевица.. Слагам около половин кило ориз да се вари. Нарязвам една голяма глава лук (вкъщи се яде много лук). Понякога слагам и една консерва допълнително царевица, слагала съм и една зелена и една червена чушка, абе общо взето каквото обичаш. Когато оризът е готов, го прецеждам. В уок тиган запържвам първо лука, после добавям и останали зеленчуци. Бъркам още малко, добавям и сварения ориз, слагам на око зеленчукова подправка, малко черен пипер бъркам докато и оризът поеме хубаво от зеленчуците и подправките и е готово.
аз пак да питам а да задуша ли зеленчуците преди да добавя ориза и след това малко ?

днес ще го правя,дано да стане хубаво