Абе, на курс ще ходи... баба ти само на курс е ходила :д
В скоро време ще искате и секс да ви учат как се прави.
Минавам да се похваля какво невероятно пуешко на тиган спретнах! Приятелят ми не харесва пилешко, обожава лютиво, няма нито микровълнова, нито печка у тях, та се наложи да съм креативна - намерих ето тази рецепта в нета: http://lubomirivanov.com/4430/
Обаче много исках да я пробвам с един сладък пикантен сос - от тия азиатските. Та:
Пуешкото се реже на кубчета и се обръща няколко пъти в тигана, докато си промени цвета равномерно. Изкарва се от тигана и се оставя настрани, полива се с пикантния сос и малко Табаско. В тигана се слага един настърган домат плюс качествена доматена паста от тубичка - тук е въпрос на интерпретация. (В същия ден за обяд го направих само с домат, обаче стана рядко, трябва да се чака доста да се сгъсти, но пък така ще е идеално с ориз, няма да е сухо.)
Разбърква се няколко пъти, пуешкото се връща в тигана. Оставят се да поврат мъничко заедно, подправя се със сол, черен пипер и чубрица.
Лелееее, самата аз си облизах пръстите, но беше върховно удоволствие да гледам как при първата хапка ококорва очи, поглежда ме и супервъзхитено отбелязва колко е вкусно! Мухах!