Ако караш на сегашните кебапчета пълни със соя, набухватели и други елементи от химичната таблица, със сигурност до 100 години няма да доживееш. Не можеш да сравняваш човек, който през половината си живот сигурно е ял само екологично чиста храна с такъв, който от малък се тъпче с обработвани храни (така ли е processed foods на български?). База за сравнение няма.
И разлика дали се тъпчеш с обработвани боклуци или сурови плодове и зеленчуци има и лично аз си я усещам. В периодите когато се храня с по-полезна храна и ям във времето когато трябва се чувствам в пъти по-енергична от колкото когато я карам на нещо навън и на крак. И аз не се ограничавам и затова днес ядох в KFC, но съм далеко от мисълта, че е полезно.

А какво е пържен ориз? За печен, който запържвам за 3-4 минути в тигана знам, но това същото ли е?