.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Пица с морски дарове и ананас обожавам, разбира се поотделно. За сметка на това мразя с лютеница или кетчуп(особено второто - бляк). Хубавата пица е с доматен сок. Не мога и да си представя бяло саламурено сирене върху пица.
    Какво мислите за пицата, дебел или тънък блат?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  2. #2
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Какво мислите за пицата, дебел или тънък блат?
    Тънък, естествено. И да прелива от плънка. Спомням си едно време баба купуваше готови блатове, дебели пръст и половина. Каква будала съм била да го ям това нещо... :Д Като правих пица, приготвих тестото в хлебопекарната, обаче напълно забравих, че за една пица стига половината доза и разточих цялата. Много дебела стана, ама пак се хареса
    На морето едни пичове ми обясняват за пица: "Олеее, ама тя много вкусна бе, страхотна пица, една такава дебела" и аз умрях от смях, защото хубавата пица е тънка. И за мен тия неща с кетчупа и лютеницата са глупости.

  3. #3
    Супер фен Аватара на Irti
    Регистриран на
    Sep 2011
    Мнения
    1 512
    Ми аз пицата все така я правя. Да е дебела около 3-4 санта, отгоре мажа със салца тестото, редя салами и всякакви други глупости, стържа сирене, стържа кашкавал. Пече се и я оставям настрана. Правя още една пица, но по-тънка и нея пека, накрая похлупвам двете да стане като сандвич и готово.. но избягвам тези работи, защото никак не се наяждам.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си