- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Пица с морски дарове и ананас обожавам, разбира се поотделно. За сметка на това мразя с лютеница или кетчуп(особено второто - бляк). Хубавата пица е с доматен сок. Не мога и да си представя бяло саламурено сирене върху пица.
Какво мислите за пицата, дебел или тънък блат?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тънък, естествено. И да прелива от плънка. Спомням си едно време баба купуваше готови блатове, дебели пръст и половина. Каква будала съм била да го ям това нещо... :Д Като правих пица, приготвих тестото в хлебопекарната, обаче напълно забравих, че за една пица стига половината доза и разточих цялата. Много дебела стана, ама пак се хареса
На морето едни пичове ми обясняват за пица: "Олеее, ама тя много вкусна бе, страхотна пица, една такава дебела" и аз умрях от смях, защото хубавата пица е тънка. И за мен тия неща с кетчупа и лютеницата са глупости.
Ми аз пицата все така я правя. Да е дебела около 3-4 санта, отгоре мажа със салца тестото, редя салами и всякакви други глупости, стържа сирене, стържа кашкавал. Пече се и я оставям настрана. Правя още една пица, но по-тънка и нея пека, накрая похлупвам двете да стане като сандвич и готово.. но избягвам тези работи, защото никак не се наяждам.