.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Не е никак полезно да се готви на микровълнова и е добре да се избягва, ако е възможно.

Но е факт, в микровълнова гювечето си го правя за 7-8 минути, а във фурната - 40. Не съм компетентна, за да знам на какво се дължи.

Майката на приятеля ми прави нещо много просто, но уникално вкусно. Слагаш малко зехтин на дъното, лук, плочка сирене, червен и черен пипер. Нарязваш кренвирш и половина отгоре, добавяш 2 супени лъжици лютеница, размити с много малко вода, захлупваш и оставяш за 7-8 минути в микровълновата. Плясваш едно яйце и оставяш отхлупено за още две минути.

Майка ми пък прави с червена чушка, малко картоф, бекон, домат и яйце.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е никак полезно да се готви на микровълнова и е добре да се избягва, ако е възможно.

Но е факт, в микровълнова гювечето си го правя за 7-8 минути, а във фурната - 40. Не съм компетентна, за да знам на какво се дължи.

Майката на приятеля ми прави нещо много просто, но уникално вкусно. Слагаш малко зехтин на дъното, лук, плочка сирене, червен и черен пипер. Нарязваш кренвирш и половина отгоре, добавяш 2 супени лъжици лютеница, размити с много малко вода, захлупваш и оставяш за 7-8 минути в микровълновата. Плясваш едно яйце и оставяш отхлупено за още две минути.

Майка ми пък прави с червена чушка, малко картоф, бекон, домат и яйце.
    В днешно време полезните за ядене и пиене неща се броят на пръсти. Не ми се разтягат локуми, но бих доказал че и при печене във фурна отново има лоши последици за здравето в доста случаи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си