.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Не знам от какво се изненадваш по София цените са доста сходни ако говорим за хубаво суши.

Разбира се стига да успееш да си набавиш продукти и най-вече сосове, не е особено голям проблем приготвянето му в домашни условия.

Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    Ама то самата термична обработка на храната е вредна , до там че убива половината витамини, всичките ензими и аминокиселини . И остават някакви празни калории и нишесте. , които само пълнят стомаха , без реално да доставят нещо полезно на организма , с което да се поддържа здрав.
    И после се чудим защо ни е тежко , отпаднали сме , нямаме енергия , хващаме всеки вирус , и т.н. и т.н. Колкото и да не ни се иска да го признаем , е така.
    Ако искате здравословно - поне едно хранене на ден само от пресни ( ще рече сурови) плодове , листни зеленчуци , салати , ядки , сушени плодове , зеленчукови фрешове и др.
    Това естествено няма шанс да го обясня на баба ми , на Коледната и трапеза

Да се похваля че ми донесоха блендера от поправка най-сетне , че аз без блендер не мога да "готвя"
    Хубаво щеше да е да се прави ако 95% от плодовете и зеленчуците не им беше бъркано от разни генни инженери и не бяха натъпкани с повече нитрати отколкото витамини. Все още се намират натурално чисти продукти, ако може да си го позволиш. Всичко друго което ядем е боклук от месото през зърнените култури до всеки зеленчук в хладилника
    Последно редактирано от draid : 11-23-2013 на 22:16

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам от какво се изненадваш по София цените са доста сходни ако говорим за хубаво суши.

Разбира се стига да успееш да си набавиш продукти и най-вече сосове, не е особено голям проблем приготвянето му в домашни условия.
    Запозната съм доста добре, но нямам възможност да отделям подобни пари.
    За съжаление.

Ама мисля да си наваксам, като се прибера.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хубаво щеше да е да се прави ако 95% от плодовете и зеленчуците не им беше бъркано от разни генни инженери и не бяха натъпкани с повече нитрати отколкото витамини. Все още се намират натурално чисти продукти, ако може да си го позволиш. Всичко друго което ядем е боклук от месото през зърнените култури до всеки зеленчук в хладилника
    Така е , ама този аргумент като го чуя и ми става смешно вече.
    Също като безумния агрумент на част от пушачите - "какво като си тровя дробовете , той и въздуха в днешно време е мръсен" .
    Ако така някой си успокоява съвестта , че то и без това всичко е вредно , и затова давай да ядем най-големите боклуци от всичи възможни боклуци , няма да му чета лекции.
    Просто да речем , че според мен е по-добре да ядеш боклукчави сурови плодове и зеленчуци , отколкото боклукчави кренвирши , сладки , чипсове , банички , манджи със запръжки , пържен суджук , бяло тесто и т.н. и т.н.
    Последно редактирано от BlackWings : 11-24-2013 на 10:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си