.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    bloodyF, и аз съм на мнение, че е много по-интелигентна история да вапцам със седефени. Не се занимавам да събирам кофички от кисело мляко, пък да разтварям бои, пък после да изхвърлям.
    Но не ползвам ръкавиците, а найлонови пликчета от супермаркетите- по-удобни са и не се късат, а при смяна на цвета просто взимам ново пликче.
    Яйцата от един цвят суша върху найлоново пликче /иначе се облепят със салфетки или вестник, ако ги суша върху такива/ и после ги прехвърлям в кошничка
    А след приключване на занятието кухнята е в такъв вид, все едно не съм боядисвала яйца.

PinkPan7her, воистина воскресе! Оплачи се какво стана с плановете.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    bloodyF, и аз съм на мнение, че е много по-интелигентна история да вапцам със седефени. Не се занимавам да събирам кофички от кисело мляко, пък да разтварям бои, пък после да изхвърлям.
    Но не ползвам ръкавиците, а найлонови пликчета от супермаркетите- по-удобни са и не се късат, а при смяна на цвета просто взимам ново пликче.
    Яйцата от един цвят суша върху найлоново пликче /иначе се облепят със салфетки или вестник, ако ги суша върху такива/ и после ги прехвърлям в кошничка
    А след приключване на занятието кухнята е в такъв вид, все едно не съм боядисвала яйца.

PinkPan7her, воистина воскресе! Оплачи се какво стана с плановете.
    Реших да не меся козунак. Яйцата не станаха изобщо, ама никак. Нямаше агнешко, та пекох пуешко, обаче реших да се правя на Гордън Рамзи, прекалих с виното и ми стана течна манджата. Толкова се усещаше, че чак ми се отврати и не изпих чашата вино към обяда. Пък е готино виното и сама съм си изпивала по бутилка, и то в дни, в които не се напрягам да пия.
    Сдърпахме се с приятелка, завъртя ми тъпи номера... някво никакво ми е такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си