.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Домати, гъби, маслини, кашкавал и малко песто
    пицата зависи главно от тестото
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

  2. #2
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    пицата зависи главно от тестото
    Ъъъъ, в това просто няма никаква логика. В Италия толкова пици изядох, до една бяха с еднакво тесто, само пълнежът беше различен.

    Хаяши, мажеш със зехтин и доматен сос, слагаш парчета шунка, гъби, ананас и малко преди да извадиш от фурната, поръсваш с кашкавал. Пица "Хавай" се казва в България, 100% си я чувала

    Аз много обичам с лук, чоризо и домати. Или с три-четири сирена.
    В Италия опитах пица "Капрезе", облизах си пръстите и още размишлявам дали да не омеся едно тесто :д

  3. #3
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ъъъъ, в това просто няма никаква логика. В Италия толкова пици изядох, до една бяха с еднакво тесто, само пълнежът беше различен.

    Хаяши, мажеш със зехтин и доматен сос, слагаш парчета шунка, гъби, ананас и малко преди да извадиш от фурната, поръсваш с кашкавал. Пица "Хавай" се казва в България, 100% си я чувала
    чуждопоклонница _)_
    грешиш за тестото или просто не разбираш кво има предвид
    аз обожавам хавайката, само че тия гъби.. не. и тоя кашкавал после.. поркуа ?
    по една случайност нямам снимка точно на хавайката, сигурно щото много бързо ми я унищожават

  4. #4
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    чуждопоклонница _)_
    грешиш за тестото или просто не разбираш кво има предвид
    аз обожавам хавайката, само че тия гъби.. не. и тоя кашкавал после.. поркуа ?
    по една случайност нямам снимка точно на хавайката, сигурно щото много бързо ми я унищожават
    Може и да не разбирам. Прочетох и втория й пост, но... не знам, ние вкъщи си правим тесто за пица в хлебопекарната на специален режим и се получава идеално. В Италия също ядох, не забелязах впечатляваща разлика.

    А гъбите ги има на всяка "Хавай", но може без тях. Виж, кашкавалът е мое изобретение :д

  5. #5
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ъъъъ, в това просто няма никаква логика. В Италия толкова пици изядох, до една бяха с еднакво тесто, само пълнежът беше различен.

    Хаяши, мажеш със зехтин и доматен сос, слагаш парчета шунка, гъби, ананас и малко преди да извадиш от фурната, поръсваш с кашкавал. Пица "Хавай" се казва в България, 100% си я чувала

    Аз много обичам с лук, чоризо и домати. Или с три-четири сирена.
    В Италия опитах пица "Капрезе", облизах си пръстите и още размишлявам дали да не омеся едно тесто :д
    а яла ли си италиански сладолед ? имат един много як , разновидността е хело кити

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си