- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Домати, гъби, маслини, кашкавал и малко песто
пицата зависи главно от тестото
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ъъъъ, в това просто няма никаква логика. В Италия толкова пици изядох, до една бяха с еднакво тесто, само пълнежът беше различен.
Хаяши, мажеш със зехтин и доматен сос, слагаш парчета шунка, гъби, ананас и малко преди да извадиш от фурната, поръсваш с кашкавал. Пица "Хавай" се казва в България, 100% си я чувала
Аз много обичам с лук, чоризо и домати. Или с три-четири сирена.
В Италия опитах пица "Капрезе", облизах си пръстите и още размишлявам дали да не омеся едно тесто :д
Може и да не разбирам. Прочетох и втория й пост, но... не знам, ние вкъщи си правим тесто за пица в хлебопекарната на специален режим и се получава идеално. В Италия също ядох, не забелязах впечатляваща разлика.
А гъбите ги има на всяка "Хавай", но може без тях. Виж, кашкавалът е мое изобретение :д