- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
доре де
от любопитство цъкнах в нета и си има сумати варианти под 100 лева
да ви еба в олигарсите разглезени
100% си бачкат идеално
ПРЕхвален е вече бабиният ти кекс
ядковото мляко скъпо ли е?
или си го правите сами
Да, но моята птица е феникс. Феникса винаги се възражда, дори и да пукне. Освен това сълзите му лекуват рани.
Галакси, гъзета сме, да.
Едит:
Заглеждала съм го по магазините, но нямам спомен какви пари струва. Потърси по био магазините, там съм виждала. Иначе съм гледала рецепта за бадемово мляко. http://www.naturelita.com/2012/04/ho...d-cocoa-drink/
Последно редактирано от tori : 07-10-2014 на 18:53
ще излекуваш ли моите рани?
да, аз знам, че е скъпо ядкувото мляко и рецепти съм гледала, просто завързвам разговор
бих си взела или направила, ама не за всеки ден, да не съм милионерка
и с кокосово мляко ще е интересно
нищо, че е прехвален кексчо, пак бих си облизала пръстите
О, точно кокосовото винаги ми е било изключително гадно на вкус. Ама аз и кокос много-много не обичам де...
Едит: Ще опитам. :3
гадно е, но комбинирайки се с нещо, може да добие приятен вкус
то и ядковото май е гадно
ще ми пращаш ли сълзи, може и като дъжд
Нещо интересно,лесно и вкусно с пилешко?
Без сметани, или някакви сосове,че ми е писнало от тях.
В манджа ли?
Каква част от пилето имаш? Бутчета можеш да направиш с мед и сусам (знам, досадна станах с тая рецепта, ама е бомбастична!) или да изпечеш с бира и соев сос![]()
ами то това със сусама май е точно с пилешки гърди или аз се бъркам ама едва ли
Не, аз правя рецептата със сусам на бутчета, ама... не виждам причина да не стане и с гърди, просто няма да са боздуганчета.
аз се сещам че съм виждал на маги едни такива пакетчета и беха с гърди
КОКОЛИНО, най-сетне направих чесновите хлебчета, които си бях харесала от теб, само че с типово брашно
http://i.imgur.com/HoQyWQ0l.jpg
много се харесаха и вкъщи и от съседката :д
Моля ти се, това е пародия на готвене! От рекламата, в която детенцето възторжено обяснява за "чекмеджето на мама с тайни", състоящо се от тъпите пакетчета с цялата Менделеева таблица вътре, лошо ми става. Студентка съм и съм прибягвала до такова пакетче точно един път - беше за спагети Болонезе. Изцяло от интерес, реших, че аз съм предубедена и може би греша - е, не, явно аз съм прекалено претенциозна към това, което слагам в устата си. Никога вече.
кво ми обясняваш очевидното просто казвам че става и с гърди
бахти хейтъра
аххахахах метафората с менделеевата таблица беше добра
не се обяснявайте, коментирайте хлебчетата ми