.
Отговор в тема
Страница 84 от 199 ПървиПърви ... 347480818283848586878894134184 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 4966
    Мега фен Аватара на galaxy29
    хахаххаха :d

Мега фен Аватара на 102
    оллололл некст левъл !!

anonymous708973
    Guest
    Пхахаха, тва само да викнеш две приятелчета и да тренирате гребане с лъжица.

Мега фен Аватара на tori
    Мда, и на мен тва ми беше първоначалната мисъл. Чупиш и топиш в буркана със бабино сладко от малини. :3

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Аз да се похваля с първата си напълно веганска торта

Във фризера е защото кокосовата сметана ме предаде..:Д
    Прекрасна ее! Може ли рецепта, нещо?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението

Поздрав от мен.
    Ахахахахаххаха Тори.. направо си ми идол

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Ахахахахаххаха Тори.. направо си ми идол
    Знам, да. Яка съм, #кводапрайш.

Мега фен Аватара на 102
    то си мисли че е твое дело

Мега фен Аватара на tori
    Е, тогава... Защо пък да не пробвам?! И без друго обичам да дъвча хартия...

Сега малко по-сериозно. Имам въпрос, пак свързан с храна ама за храната в ресторантите/кръчмички/барчета/пицарии/итакананататъка. Та! Разкажете някой фейл, който са ви слагали в чинията. Примерно... недопечено ястие, пресолено, абсолютно безсолно, студено, гумени картофи и такива работи като цяло. Не че нещо ама ми е интересно само на мен ли ми се случва тая работа все рибата ми да мърда, да ми объркат пицата, да ми сложат гъби в овчарската като изрично съм предупредила, че не искам и така нататък.
    Последно редактирано от tori : 07-30-2014 на 21:47

Мега фен Аватара на 102
    в едно ресторантче там на езерото ариана на една приятелка и видях хлебарка в пицата и и
    бях млад и глупав и и казах

anonymous708973
    Guest
    О, бая се замислих, докато се сетя. Случвали са се, ама някакви пълни дреболии. На морето, например, си поръчах шашлик, но казах, че го искам с гарнитура само от домати и краставици (по принцип ти го носят с домати, краставици, пържени картофи и червено зеле). Готвачът не разбрал, направил ми го цялото, но за компенсация ми дадоха допълнително зеленчуци :д

Или... отиваме на кръчма и в менюто има Ice wine за 17 лв. На мен ми беше пределно ясно, че няма как да е така - който желае, да гугълне, но една мацка много искаше, та... поръчахме го. Много хубаво беше, ама си беше нормално бяло вино.

В една кръчма порция мусака беше 15 лв, което само по себе си е фейл

Хах, късметлийка съм явно, предвид колко съм претенциозна към храна и не бих яла нещо, което не е това, което съм очаквала. Хем експериментирам супермного, досега недоволна не съм била

ние един път преди класната да дойде за час й сервирахме на бюрото буркан с кис краставички, пластамасови чиния и вилица :д

Мега фен Аватара на 102
    зависи от кръчмата
    нещо ми подсказва че са имали предвид изстудено вино

Не мисля

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    зависи от кръчмата
    нещо ми подсказва че са имали предвид изстудено вино
    И аз за това си мисля, да ти кажа.

При мен веднъж ми сервираха недопечена скумрия в някакво рибено заведение по морето. Тая година пък с наще ходихме да ядем кефал и... на майката беше изпечен перфектно, на дъртия му трябвали още пет минути, а мойта... мисля, че я видях да помръдва с опашка и да опитва да стигне отново до морето.
    Пак с дъртите преди повече от 7-8 години - бащата е алергичен към гъби, а аз не обичам маслини и си поръчваме бохчи в едно русенско заведение. Да вземат обаче да ни объркат порциите и татито гледа, гледа ама всичко си му изглежда наред и почва да яде, после ходи в тоалетната и така. Неговата пица беше от заведението.
    Предната година пак по морето - с татито решихме, че няма да успеем да изядем по една малка овчарска салата и решихме да си поръчаме голяма за двамата. Пак без гъби. Тръгвам да ям аз обаче кво да видя - то все едно съм в гората и събирам печурки. Връщаме ние и след пет минути салатата преровена, с отново настъргано сирене и със липсващо клонче мерудия/магданоз. Ми да, окей.

Мега фен Аватара на 102
    PinkPan7her отново се изложи
    доста високомерно момиче ми се види

и на мен ;/

ама не ме отразихте ;/////

Мега фен Аватара на 102
    да
    фамозна история беше

anonymous895156
    Guest
    два пъти ми се случва да ми сервират салатата с лук, при положение че съм алергичен към него и съм поръчал без, и да го открия едва след като съм погълнал няколко парчета от дяволския зеленчук. толкова ли е трудно да се запомни проста поръчка
    и една сервитьорка се държа грубо с мен, да мре

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    два пъти ми се случва да ми сервират салатата с лук, при положение че съм алергичен към него и съм поръчал без, и да го открия едва след като съм погълнал няколко парчета от дяволския зеленчук. толкова ли е трудно да се запомни проста поръчка
    Хаха, имах един подобен случай, когато работех в една механа по морето. Поръчаха си салата, специалитета на заведението, обаче го искаха без лук. Отидох всичко точно, сервирах им го без лук, след малко отивам и ми казват, че чушката им люти ... ( а чушките бяха съвсем обикновени, нямаше лютиви сред тях). Хора всякакви

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не говорим за сервитьорки, но и там случаите ми не са никак малко. :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    PinkPan7her отново се изложи
    доста високомерно момиче ми се види
    Не, просто ти си незапознат.
    Ice Wine, драги мои, е вино, което се прави от определен сорт замръзнали гроздови зърна, които растат на много малка географска площ. Процесът е бавен, времеемък. Ice wine струва безумно много и има адски лимитиран брой бутилки на сезон. Няма как да е 17 лв за 500 мл.
    Ама да, изстудено вино са имали предвид. Аз щото иначе бялото вино топло го пия

той говореше за виното иронично, просто ти не схвана
    и с тоз пост потвърди високомерието си

anonymous708973
    Guest
    Мариновах бутчета за довечера, по любимата ми рецепта с мед и сусам ще са, за вечеря със салата с айсберг, рукола, краставичка, запечени тиквени семки и... някак ми се връзва с портокалов сок. И няма да се пие вино пък ;(
    А в момента си довършвам картофките във фурната по тая рецепта - http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B...B2%D0%BA%D0%B8. Вчера изпитах нерационалното желание за печени картофи.
    Без чесън са, че после ще излизам, само със зехтин, сол, черен пипер и пикантен червен. Ще се ядат с лютеница и сирене. НОМНОМНОМ.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, на мен редовно ми се случва да ми сервират нещо кофти, обикновено става дума за недобро изпълнение, а не за допълнителни продукти, които изрично съм казала да не ми слагат. Сега, като се замисля, се сещам за причината, обикновено си поръчвам ястия, в които няма нещо, което не обичам, защото ги знам, че са плоскоумни повечето по заведенията и името не могат да си запомнят
    (толкова малко на брой са тези ястия, sigh xD),

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си