.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    Такам. Днес правих галет с боровинки и козе сирене. И пица с домати, козе сирене, кашкавал, босилек и маслини.
    пицата
    галетът в суров вид
    парченце


    По принцип съм голям фен на пицата и от години приготвям вкъщи, но никога не ми се беше получавала така както най-много я обичам. И днес обяснявах на приятеля ми как пицата му е втората по вкусност, която съм яла някога, и че дори е по-вкусна от моята, след което реших да си направя отново и сега си мисля, че ни е еднакво вкусна, т.е. много. :Д На първо място са ми пиците, които съм яла по италианските земи, както и Доминос. :Д
    А галета ми е любим за десерт - става мега бързо, аз никога съм нямала проблеми с масленото тесто, даже се учудвам, че го броят за такова, с което се работи трудно. А аз не го оставям в хладилника като го замеся, а във фризера, защото не ми се чака много. Отклоних се - та, галетът ми е любим, защото е бърз и защото плънката може да е от каквото имаш вкъщи. :д

  2. #2
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Регистриран на
    Jul 2009
    Мнения
    1 157
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Такам. Днес правих галет с боровинки и козе сирене. И пица с домати, козе сирене, кашкавал, босилек и маслини.
    Naive, как се прави този галет всъщност, какво представлява?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си