- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Аз бъркам яйцата с кисело мляко и мажа баницата като с крем. Така става готино.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Нели, не бех видял тая пица, ама е станала перфектна, честно.![]()
обичаме я препечена
*просто_човек, то че се поръсва с мазнина и вода, поръсва се
но това не е мусака, че да се прави заливката накрая
бтв на вас кои кори от купените са ви любимите
на мен от тези тънките тип 'фамилия' ми се гади
обичам или тези чипровските, които са като домашни
или одрински, които пак приличат на домашни, но стават и за вита баница
Последно редактирано от galaxy29 : 10-02-2014 на 20:07
най-добре са когато си ги омесиш и разточиш от брашно, сол, вода, (олио) и оцет
А някой правил ли е пица върху пърленка?![]()
вкъщи се прави еликсир за разтривки при ставни болки и гърлобол
докато се прави ракия, се отделя в буркан от най-силната, която още не е годна за пиене
събират/купуват се кестени, белят се и се счукват на дребно, накрая се добавят в буркана и воаля
след месец еликсирът е готов за приложение
а пък да ви се похваля, че като ходим на вилата, ще си наберем шипки за чай и за мармалад, пък мекичките и така директно за хапване
ямии
и вкъщи се прави и вино
обаче смляха гроздето на мелачка
а на мен мечта ми е бъдещият ми любим да ме вдигне и сложи в дървеното корито пълно с грозде и да го мачкам танцувайки боса по рокля, както в a walk in the clouds и другите момчета да си вкарат и техните приятелки, ехх :д
ето така
http://www.nataliemaclean.com/blog/w...rape-stomp.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-fGJDXZ8ago...chkagrozde.jpg
Когато живеех с гаджето ми, готвих почти всеки ден - супи, различни меса (по-вече пилешка пържола и нещо като кюфтета, палачинки със спанак и фета, ориз с гъби, макарон запечен с всичко като намерих в хладилника и др.
Сега пак живея с родителите и няма нужда за да готвя. Все общо, не обичам да готвя. Много е скучно за мен и часто ми се случва да забравя, че има нещо на печка и после има проблема... :P
Ъмм не всеки харесва да готви . И не на всеки му се отдава това начинание
Но смешното е че е готвила на гаджето си а у дома си не готви защото и било скучно.Излиза че му е слугувала което е още по кофти аххаа.
а може пък и да и се е готвило от любов тогава
и да, не всеки изпитва задушевно удоволствие да превръща продуктите в изкуство, но това не значи, че не умее да си приготви нещичко
и вместо да се занимавате с тази неграмотница, коментирайте мен![]()
и като цяло, както каза калпазанка
не си е работа да готвиш само за себе си
друго си е да нямаш търпение човечковците наоколо да ти опитат произведението и да ти го хвалят, и да облизват пръсти, и да са доволни, и да ти е хубаво от задоволството им, ахх
а като критикуват полудявам и главно се вживявам, казвам 'ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ГОТВЯ, неблагодарници' ;/
именно това имах предвид,
аз примерно обичам да готвя за други хора и да виждам радостта в очите им, но ако някой момък се яви и ми каже, че аз трябва да готвя, защото съм жената във връзката, такава майна ще му тегля или най- много да му сготвя телешко с арсен, демек ненавиждам, когато хората робуват на стереотипи, всеки един човек трябва да може сам да си сготви нещо, да се самоизхранва прилично независимо от пола си
пхах, така ли, а за майка си и баща си не обича, те са й готвили 20 години, оня я е ебал
хммм, нека претеглим кой какво заслужава :д
Последно редактирано от therichbitch : 10-03-2014 на 22:45