- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
крайна съм, да, но това не означава, че не разбирам за какво иде реч, просто казвам нещата по такъв начин, че да предизвикат съответна реакция,
това, което се опитах да намекна по очевидно твърде индиректен начин, е да не се приемат наистина близките хора за даденост (казвам наистина близки в контекста на средната възраст на тийн форум, където едно 80% от връзките се разпадат рано или късно, т.е. тези хора минават и заминават, когато вече създадеш семейство е друга тема)
П.П. Абе знам ги аз приказките за фибрите, нещо не ме влекат много, здравословното хранене не е за мен, ако ми е писано ще умра на 90, пушейки по 2 кутии цигари на ден
Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 00:13
аз бях решила един месец да се храня здравословно, че четох някъде, че било хубаво, хаха, шегувам се, четох, че силните боли в главата могат да са предизвикани от токсини, резултат от много неправилно хранене, та исках да се пробвам да ям само полезни неща един месец и да видя как ще се почувствам, амааааа няма да ми се получи I guess
сори за дабъл пост-а, но ще трябва да призная, че предвид трипъл поста на Naive, не е много искрено извинението![]()