.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    По мой опит няма по - бързо, лесно и вредно едновременно от една тарелка свинска кожа със сланина (в нашата била тука е около 30 стотинки), запържена до златисто, осоляваш и я мезиш с бира. На мен лично ми е вкусно.

Всички със сладкишите - страхотни изглеждат, даже и т.нар. фуражи - направо са си като от магазина.

galaxy29 - това съм го правил под формата на чеснов хляб обаче и става супер готиното (с масло, намачкан чесън и магданоз), значи и по твоя начин ще е станало супер готино, да не говорим, че изглежда, ммм Само дето не мога да си представя с какво по - точно го мезиш, освен с червено вино с друго не би ми отивало на мен лично.
    аз такава кожа като малка обичах, ама не беше запържена, ами печена на жар май
    иначе сега не знам, дали още обичам и дали бих хапнала ;/
    но сланина на скара още си обичам, като тази на шиш :д

а иначе мерси
    с вино е подходящо, дам
    както и с бира
    а твоя вариант също звучи вкусно, стига магданозът да е сух, иначе не ми се вижда добре за такова нещо, както и празът от снимката :д

глухарче, приятелите съм ги въртяла и повторно :д

а солени макарони на фурна и аз трябва да направя, съблазнителни са ;/
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-19-2014 на 21:46

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    а солени макарони на фурна и аз трябва да направя, съблазнителни са ;/
    Ооо, и аз, ама не пречи.

Снощи ядох за пръв път салата рукола. Много вкусно било това нещо. ;3 Иска ми се и сега да си хапна, но на закуска тоя оцет не е много добра идея, така че ще изчакам до вечерта. ;3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си