- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
пюти?
npp, по принцип е хубаво да ни покажеш как точно, защото не мога да си го представя добре :/
Ами хора, това е порция, която да снимаме, а и като цяло браунито е супер тежко, ние с Боряна и по едно такова парче не успяхме да изядем, а не е като да не сме лакоми по принцип. :Д
Бтв, да не си имала предвид petit?
npp, ние нямахме подходяща тава 20х20
а четвъртита тава дори не знам какво е :/
примерно половината от количеството мазнина според рецептата да е краве масло, а другата (от) ето това: http://bilki.bg/orehovo-maslo-natura...cho-500ml.html
четвъртита тава е правоъгълна тава като тази: http://www.pochehli.com/product/2676...5-29-5-sm.html
Последно редактирано от npp : 11-17-2014 на 13:15
мда, на нас точно такава ни липсваше, затова импровизирахме :Д
Можеш да дадеш профилчето на лично, ако желаеш.
Абе преди известно време някой /ако не се лъжа, Сашо/ беше дал рецепта за свинско с мед и вино, дали някой от вас се сеща?
оф, да, сега го включих :д
исках ти приятелство или нещо такова
на френски ми е, нелиндо, и теб те таковах май
Добре, снимах го, качих го в инстаграм, а сега как да взема някакъв линк към снимката? :Д
Влизаш в снимката, долу където е лайк и комент бара има едни три точки една под друга, цъкаш ги и Copy Share URL.
ама нямам такова, като цъкна трите точки ми пише само Embed
А, видях, на телефона ми излиза :д
М, че то линка към цялата страница
нищо, ето http://instagram.com/p/vgiP9KHFco/ :д
и рецептата, от която гледах http://goodnaturedfood.org/2014/10/2...ake/#more-2516
Последно редактирано от Ewok : 11-17-2014 на 16:41
Вечерята днес: Сладък картоф, изпечен на фурна с суха чили подправка, пипер, сол, олио + натрошено сирене.
Жалко, че няма лютеничка.
dobre sam v kuhnqta hvar4at nqvsqkade mekici;da;sdahwahahaha
Да, готино е, само че се получава хубаво ако го мариноваш известно време. Идеята е, че го слагаш в хладилник да се маринова с вино, намачкан чесън, подправки и лъжица мека горчица, като го объркваш с ръце, като си сипала и мааалко (1-2 супени лъжици равни на 5-700 грама месо по мой вкус), докато сосът стане хомогенен и хубаво покрие пържолите, които са предварително начукани най - добре. И след това печеш на фурна с фолио (аз такова не ползвам, а слагам гювече с вода във фурната, по - сочно ми става), а ако искаш да е на скара, слагаш и малко кимион и докато се пече може да поливаш отгоре със соса по малко.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ох, на майка ми и бяха дали домашно прясно мляко и е направи кис мляко от него и е толкова вкусно, хапвам си го с бисквитки траяна сега :д
*и бтв още се продават от старите траяна ;о ама няма от тези сплетените, а само от тея с дупчиците ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 11-19-2014 на 17:02