
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
да, и не е вярно това за содата
содата е набухвател, който обаче се активира при взаймодействие с киселина (оцет, кисело мляко)...затова се смесват често двете, не за да не е кисело...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
В една книжка за мъфини го четох товаИ във всички рецепти си имаше допълнително бакпулвер.
Да се похваля - снощи си усъвършенствах пуешкото на тиган с пикантен доматен сос. Мъжо си облиза пръстите, никаква подправка не добави (обикновено изпразва половин бурканче люто/черен пипер/къри), даже сол!
Пък аз не си изплаках очите от люто! Много ме бива бе, ей!![]()