.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Регистриран на
    Aug 2006
    Град
    a place called home
    Мнения
    5 391
    да, и не е вярно това за содата

    содата е набухвател, който обаче се активира при взаймодействие с киселина (оцет, кисело мляко)...затова се смесват често двете, не за да не е кисело...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

  2. #2
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    да, и не е вярно това за содата

    содата е набухвател, който обаче се активира при взаймодействие с киселина (оцет, кисело мляко)...затова се смесват често двете, не за да не е кисело...
    В една книжка за мъфини го четох това И във всички рецепти си имаше допълнително бакпулвер.

    Да се похваля - снощи си усъвършенствах пуешкото на тиган с пикантен доматен сос. Мъжо си облиза пръстите, никаква подправка не добави (обикновено изпразва половин бурканче люто/черен пипер/къри), даже сол!
    Пък аз не си изплаках очите от люто! Много ме бива бе, ей!

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си