- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Да ти кажа честно аз не разбирам много от италианска кухня и нямам самочувствие да знам много рецепти. Това, което съм чела и съм правила, сигурно намерено от нета, е следното: приготвя се запържен лук с кайма, подправки, сол. Прави се сос Бешамел, нужен е и доматен сос (аз взимам от кутийка). Прави се много лесно: ред кори за лазаня, ред кайма и сосове. Отгоре се настъргва кашкавал, малко преди да се извади от фурната. Моят приятел прави макаронките по подобен начин, ама вместо Бешамел, слага просто прясно мляко. Болнезе ли е, не е ли, не знам, ама е много вкусно.
В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5